![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, las in mainile tale viitorul meu pe acest forum. Fii cat poti tu de crestina, ca sa zic asa, si spune-mi daca vrei sa tac si sa nu mai scriu niciodata pe acest forum. Promit ca fac cum spui tu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și îmi mențin părerea, în majoritatea postărilor, stilul tău e agresiv. [quote=Inorogul;Uite, las in mainile tale viitorul meu pe acest forum. Fii cat poti tu de crestina, ca sa zic asa, si spune-mi daca vrei sa tac si sa nu mai scriu niciodata pe acest forum. Promit ca fac cum spui tu.[/QUOTE] Nu mă ispiti!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat totusi ca observatiile tale se limiteaza doar la persoana mea. Imi rezerv dreptul de a crede ca nu sunt nici singurul, nici "cel mai" :). :)))) Ti-am oferit aceasta sansa doar astazi. Sper sa nu iti impute colegii pasivitatea mai tarziu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=W2Cv5hZfOmk Warning: Video-ul de mai sus poate dauna grav IQ-ului. Citat:
Citat:
Crezi ca un ateu face fapte bune numai ca sa se laude? Last edited by abaaaabbbb63; 19.11.2014 at 18:01:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca preotul e cum nu ne convine sa mergem smeriti la el si sa ii spunem ,eu stiu pe cineva care la spovedanie a spus parintelui si unele aspecte care o deranjau in biserica. Last edited by anita; 20.11.2014 at 09:45:00. |
|