![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu cred ca se intampla prea des ca un ateu sa se duca intr-o biserica si sa incepe sa injure si sa scuipe. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
(in acest caz dreptul la libera exprimare) de fapt eu violentez prin comportamentul meu pe ceilalti. "Evanghelistii" drepturilor omului vor spune imi restrictionati dreptul la libera exprimare verbala( a injura inseamna a te exprima verbal) si dreptul la libera exprimare prin alte metode( a flegma inseamna manifestarea dispretului la extrem) si ca n-aveti voie sa-mi restrictionati acest drept. Sigur ca aceste argumente ale acestor "evanghelisti" ai dreptului omului sunt prostii si manipulare pt fraieri, problema este ca daca gazda reactioneaza intr-un fel atunci o pot sa o acuz de...discriminare, doarece imi cenzureaza dreptul la libera exprimare si are tupeul sa ia ma ia la rost in propria sa casa. Ideea este ca daca imi exersez drepturile omului, lezand regulile de comportament intr-o incinta sau legile casei atunci este o intelegere proasta ale drepturilor omului si ca atare nu eu sunt cel discriminat ci din contra eu sunt cel care discrimineaza pe cei din jur. Sa stii ca sentimentul de discriminare uneori este auto-indus. Aceasta chestie se intampla atunci cand persoana prefera sa se victimizeze sau isi simte orgoliul personal lezat intr-un fel.Din aceasta cauza, persoana respectiva are impresia ca ceilalti vor s-o atace cumva si de aceea orice fel de actiune pe care n-o intelege, ii pare suspecta si o considera ca atac asupra propriei persoane, de aici considerandu-se discriminat.Problema este ca in toata povestea asta, cele intamplate se petrec doar in capul sau. Citat:
legile casei sau regulamentele de ordine interioara din aceea institutie atunci atunci fie isi revizuieste comportamentul fie paraseste incaparea.Iar asta nu-i discriminare, ci aplicarea regulamentelor. Citat:
Citat:
Daca un candidat vine la interviu la o firma, iar firma respectiva ii spune ca nu corespunde pt postul respectiv, asta nu inseamna ca este discriminare.Asta inseamna pur si simplu ca momentan nu corespunde pt postul respectiv si atata tot.Dar asta nu inseamna ca firma are o politica abuziva de recrutare. Citat:
Te duci ca musafir intr-o casa, si acolo vezi ca nu-ti place tie personal cum este gospodarita casa, cum este condusa casa si apoi ii spui gazdei ce nu-ti place si ii mai spui sa schimbe anumite legi , doar pentru ca altfel te-ai simtii discriminat si ca anumite principii dupa care isi gospodareste casa ti se par tie abuzive. Inversand situatia, intrebare: Daca eu as fii acel musafir, iar tu ai fii aceea gazda, ce ai face ? cum ai reactiona ? Last edited by oaie_cugetatoare; 20.11.2014 at 22:19:34. |
|