![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
A trecut o săptămână și nimeni nu zice nici pâs. Tăcere, jenă, rușine? Sau cum?
Liviu Dragnea, declarație publică: "E vina lui Dumnezeu." "Îmi reproșez că nu sunt vrăjitor." http://vreaupresedinte.gandul.info/n...nezeu-13578763 Ei, mai e ceva neclar, frate Dragoș? Soră Aubergine? Erați supărați pe mine că m-am arătat scandalizat din prima... Ca de obicei. Acum sper că mă iertați. N-oi fi greșit prea tare cu mânia mea. Și când te gândești că omul acesta, Dragnea, a condus campania în care dl. Ponta era frate cu Părintele Arsenie... Și milioane de români, precum văzurăm, l-au crezut... Susținuți de postul TV al altui domn onorabil. Vi-i amintiți? Ortodoxie zicem? Credință creștină? La PSD? În partidul domnilor Iliescu și Năstase? Pe postul domnului Voiculescu? Poate pricepem acum și de ce a șters-o dl. Ponta așa iute în noaptea alegerilor. O fi simțit, totuși, că a comis-o prea de tot. Știa domnia sa de ce ieșise lumea-n stradă, nu?... Dar dacă, totuși, le reușea șmecheria și de data asta? DACĂ LE REUȘEA??? Doamne, iartă-ne! Last edited by Ioan_Cezar; 24.11.2014 at 10:17:09. |
|
|