![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Iisuse Hristoase Dumnezeul meu
Primeste rugaciunea de la robul tau In vremea vietii mele te rog nu ma lasa Sa fiu bolnav la pat in suferinta grea Din frageda pruncie, mereu eu iti gresesc Acum la anii mei de toate ma caiesc Daca-n tinerete eram nestiutor In aceste clipe sint sfatuitor Pacatele facute imi sint acum povara Si pentru toate Doamne iti voi da socoteala Pacatul tineretii si a nestiintei mele Nu le pomeni caci multe sint si grele Bolnav la pat te rog nu ma lasa Sa fiu povara grea pe capul altora In vremea vietii mele te rog da-mi usurare Sa-mi ispasesc pacatul treaz si pe picioare.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
Post si Rugaciune - Parintele Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.11.2010 21:16:43 |
Rugaciune de dimineata scrisa de Parintele Arsenie Boca | Nagy | Intrebari utilizatori | 0 | 08.03.2010 08:03:23 |
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 15:57:47 |
|