![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit numai de bine de acest loc minunat si de parintele de acolo si nadajduiesc sa ajung si eu pe aceel meleaguri. E adevarat ca printele a stat si la muntele Athos?
Eu din cate am inteles nu s-a primit aprobarea ca sa aiba acces doar barbatii...
|
|||
|
|||
![]()
E adevarat ca parintele a stat si in Muntele Athos. Cu prilejul sfintirii Manastirii ponor, parintele Irineu a recomandat sa nu mai intre femeile in acea manastire, chiar daca nu s-a primit o aprobare in acest sens. Si e bine sa-i asculatam sfatul. La o distanta mica se afla o manastire de maici ( in constructie) si acolo parintele va mai cobari din cand in cand pentru a sta de vorba si cu femeile. Acolo nu vor intra barbatii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Părintele Irineu Curtescu fost operat si am aflat ca nu se simte prea bine. S'a ne rugam pentru el.
|
|
|||
|
|||
![]()
Rezultat interventie chirurgicala 13.10.15: Doctorii au reusit sa dreneze lichidul in interiorul ranii de la baza toracelui pe cca 4 cm si au introdus o sonda pana vinerea aceasta pentru drenaj complet dupa care se va inchide rana si se va astepta sa se vindece. Ca urmare, parintele va trebui sa stea mai multe zile decat cele incluse in pachetul de spitalizare.
Parintele va multumeste pentru toata dragostea si rugaciunile voastre care au fost bine primite in Ceruri! surse: http://alaturi-de-pr-irineu.blogspot.ro/ http://www.apologeticum.ro/2015/08/p...utorul-nostru/
|
|||
|
|||
![]()
Cine stie cum se mai simte parintele Irineu Curtescu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiu e bine, am inteles ca de Sfantul Nicolae a fost prezent la o biserica din Cluj Napoca.
|
|||
|
|||
![]()
Slava Tie, Doamne, slava Tie! Multumesc pentru vestea cea buna.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Irineu Curtescu | Nicador | Generalitati | 1 | 22.10.2012 09:26:46 |
Dimitrie Izvoratorul de mir, ucenic al Sfantului Irineu? | costel | Generalitati | 0 | 06.04.2011 14:33:01 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
Pastorala de Nasterea Domnului a IPS Irineu | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 29.12.2008 04:25:29 |
PS Irineu Slatineanul, noul mitropolit al Olteniei | partenie | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.07.2008 20:05:57 |
|