![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ups! Se pare ca am comis-o grav, de data asta
![]() Banuiam eu demult ca unele notiuni precum socializarea sau prietenia sunt supraestimate, nu vad de ce in lumea virtuala ar fi altfel...atata timp cat fratii si prietenii mei nu mai vorbesc cu mine, nu vad de ce ar fce-o altii necunoscuti...daca ai o minte bolnava, trebuie sa-ti fie rusine cu ea si sa stai in banca ta, cuminte... Mai bine imi vad de treaba, studiez, spal vase, fac curatenie, matur si pe afara, dau zapada, daca e cazul, citesc rugaciuni si acatiste, ma rog pentru iertarea pacatelor....si nu ma mai bag in seama cu lumea... Imi pare rau ca v-am deranjat ![]() Puteti sa ma bannati, pentru orice eventualitate, in caz ca nu ma tin de cuvant... Sanatate, numai bine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum, cât privește busuiocul, ar merita să mai întrebăm. Cu siguranță nu-i folosit în van și nici la întâmplare. Eu nu cred că acesta e un băbism, ci altele sunt... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De comis n-ai comis nimic grav doar că alegi mereu să te comporți copilărește și să te văicărești în fel și chip. Poți comunica, cine zice că nu, dar nu în felul ăsta dezordonat și neserios, mereu... Eu unul nu m-aș mira să ai parte de o banare la un moment dat, dacă o ții tot așa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil ca a fost numai o superstitie dar pe mine m-a ajutat,mai ales ca eu credeam cu tarie ca pana si prezenta Bibliei ma poate pazi :) Sa merg atunci la psiholog era un vis nerealizabil iar sa-i spun preotului despre cosmaruri nici nu era o posibilitate deoarece ii raspundeam doar la ce ma intreba si pace buna :) Nu mi-as fi inchipuit in ruptul capului ca acel om poate discuta ca de la suflet la suflet ci doar ca este un functionar de biserica care ti se adreseaza pe baza unui chestionar. Asta este,copilaria pe timpul comunismului era lipsita de creativitate cat si de libertatea expresiei individuale,parintii mei si ceilalti incercau din rasputeri sa ma faca sa gandesc rece,logic si neaparat inside the box.Tot ceea ce era inafara ei,era considerat nebunie! Faptul ca imi placea sa ma exprim artistic si alegeam sa desenez si pictez intruna in timpul liber ii aducea tatalui meu trairi din cele mai sumbre de genul parintelui care descopera ca fiul lui este homosexual sau ca se drogheaza...eram o paria,o dezamagire totala.Se framanta si se deceptiona,cum am sa traiesc daca aleg o cariera artistica? Numai ca de atunci a trecut mult timp si cu de toate,amandoi am cunoscut transformari intense si ne-am intalnit la mijloc. Am fost uimita sa descoper ca in ziua de azi ei pastreaza in sufragerie ,la mare cinste ,o icoana cu Domnul nostru Iisus,icoana pe care am pictat-o cu vreo 15 ani in urma...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din câte văd, însă, tocmai te-ai legat de mine fără să fii provocat și, prin asta mă provoci tu însuți. Și da, o să-ți răspund la provocare de data asta. Fă bine, dacă vrei să te porți onorabil și arată-ți măiestria pe una din aberațiile mele de pe topicul de față. Zi-mi unde am aberat cu visul, că despre asta mă canonesc să scriu câte ceva. Dar ai grijă să nu-mi vii cu vreo fosilă din plastic, din aia cu iz psihanalitic cum aduci de obicei. Vino cu un vertebrat veritabil. Altminteri, de data ți-o voi reteza scurt, cât te întinzi tu de lăbărțat, cu burtoiul tău de aroganță intelectuală care nu se mai oprește din revărsare. Zi omule, ce te doare de fapt. Aștept să numești aberația. Last edited by Ioan_Cezar; 05.12.2014 at 19:45:23. |
|
||||
|
||||
![]()
Hei, fraților, ce v-a apucat?...
Chiar acum în prag de Moș Nicolae v-ați găsit să vă certați și să vă gratulați reciproc? O să-i spun Moșului să vină cu o nuielușă să vă cumințească. :) Poate mai reflectați la Imnele alea ale Nașterii și la Memoria Nașterii Domnului. Așteptăm să reveniți cu toții la gânduri mai bune, inclusiv "fallen"!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Nu te mai lega de oameni aiurea, ca nu te-a pus nimeni securist pe forum sa triezi tu valoarea postarilor. 2. Păstreaza-ti horcăielile alcooloide pentru ăia care te mai iau in serios. 3. Dispretul escrocilor si mitomanilor ma onoreaza, deci poti sa versi cate mizerii duci in tine fara probleme.
|
||||
|
||||
![]()
Fraților, vă aduceți supărare unul celuilalt și nu numai. Cred că s-ar putea găsi și formulări mai puțin contondente.
Ori poate-i doar un vis urât... |
|
||||
|
||||
![]()