![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
In nici un caz cerinta ca faptele bune sa fie in ascuns ,nu trebuie sa ne opreasca de la a face faptele bune,si a le face publice cu un scop bun, si nu pentru lauda in fata celorlalti.Pot fi si altfel de motive decat mandira in fata altoora , si atunci chiar e bine sa se popularizeze astfel de fapte. Un astfel de motiv bun, ar fi sa se dea incredere si motivatie altora , ca se poate intreprinde ceva, si inactivitatea asta nu e un blestem imposibil de depasit O astfel de actiune e usor de initiat , trebuie identificati oameni necajiti , pentru care cineva in care ai incredere de pe forum sa garanteze. Practic, stiindu-l pe cel care garanteaza, si stiind din postarile lui ,ca acesta nu minte ,si ca vede unde este nevoia adevarata , atunci s-ar strange si fonduri . Singurul punct care trebuie depasit este neincrederea in cazul social prezentat . Eu as fi dispus sa contribui daca as vedea un astfel de caz si am incredere ca e real si e garantat de cineva cunoscut ,si daca eu as fi dispus ,banuiesc ca multi ar fi. De asemenea as putea gasi si eu insumi oameni necajiti in jur,ca sunt destui , si,daca si altii vor sa ajute alaturi de ce pot eu sa ii ofer , sa ii ajute prin intermediul meu , daca ar avea incredere in mine. Acest mecanism a functionat sporadic pe forum ,fiind ,multi care au cerut ajutor pentru cazuri care i-au impresionat ,si, se pare ca acest ajutor a venit O simpla sacosa cu mancare dusa cuiva , nu este o actiune organizata ,poate fi facut individual de fiecare din noi,caci in afara de hainele proaste ale celui ce primeste ,nu prea ai garantie ca de fapt nu e un cersetor de profesie care castiga mai bine decat tine. |
|