![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Așa, nu îmi rămâne decât să îți mulțumesc, totuși, că mă ajuți în antrenamentul meu de lepădare de sine. Și ce poate fi mai folositor decât vorba aspră a unui prieten, atunci când voiești să te lepezi de patima iubirii de sine? Altminteri riști să rămâi împietrit în toate ale tale, preamărindu-te și crezînd, nu-i așa, că tu erai OK iar toți ceilalți n-au fost decât surpătorii valorii tale inestimabile. Mulțumesc, așadar ș iartă-mă că te-am necăjit atât de tare. Dumnezeu să ne ierte și să ne ocrotească, Mihai! |
|
||||
|
||||
![]()
Balansul tau intre smerenie , dragoste si ura , intre seriozitate si neseriozitate , intre cuvinte mieroase si altele pline de ura si venin , au contribuit foarte mult la smintirea multora de pe aici !
Intr o singura zi , tu poti imbraca zeci de forme si interpretezi multe "roluri " , pe unele le interpretezi excelent , pe altele mizerabil . Bunul nostru coleg si prieten a ajuns la exasperare citindu-ti cuvintele bine amestecate , dar neavand suport in viata reala ! Mai pe sleau , te acuza de escrocherie virtuala prin insiruirea cuvintelor tale frumos aranjate doar pentru a da bine la public , si nimic mai mult , iar atuci cand cinrva indrazneste a te contra intr un fel sau altul , iti arati adevarata fata , cu toste ca de la reanscrierea ta pe acest forum faci mari eforturi pentru a nu'ti arata adevaratul caracter . Asta-i in mare durerea lui Mihai ! Doamne ajuta !
|
||||
|
||||
![]()
sfaturi proaste, mai bine îmi vedeam de treabă.
Last edited by mirela.t; 08.12.2014 at 23:12:17. |
|
||||
|
||||
![]()