![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si oare detaliile cum ar fi Biserica,localitatea ,daca sunt date pe privat ,nu sunt la fel de indiscrete ca si cum ar fi in public? E oare o rusine ca niste oameni nevoiasi cer ajutor prin Biserica ?Unde sa ceara ? la partide ? Eu as consulta acei oameni , as gasi cateva detalii impresionante din viata lor,chiar fara a da nume , si le-as populariza Nepersonalizandu-i deloc, cineva se va gandi ca, cu ce sunt acestia mai sarmani ca altii? Poate dai aceste detalii pe privat , dar cel ce citeste nu mai capata nici macar interesul sa intre pe privat sa le ceara. Ti-am oferit o mostra cum gandesc mare parte din cei care citesc un astfel de anunt .Daca eu gandesc asa ,si nu simt atractie de a ajuta ,ori sunt eu nespus de rau ,ori situatia lor nu e prezentata astfel incat sa ma faca sa simt sa contribui . Vei zice sa te las in pace ,ca oricum cativa au ajutat. Da ! Dar daca te -ai pune in locul celui care ii ceri sa contribuie,ai castiga mult mai multi sustinatori ,si oamenii aceia ar fi mult mai ajutati . Mai ales ca se pare ca lumea vrea sa ajute ,dar trebuie "ajutata" sa ajute . Nu trebuie decat transparenta in a prezenta cazul , si sa nu aplicam o discretie nepotrivita , si toti cei rationali vor ajuta . Ai mila de nevoiasi ,care au nevoie de bani, dar ai mila si de cei care vor sa dea,care au nevoie de informatii despre starea acelora ! Cand oare Biserica a anuntat colectele in privat? Eu stiu ca ele sunt propovaduite de la strana ,dupa predica de regula ,cu toate detaliile de folos ,astfel ca oamenii sa ajute . |
|