Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2014, 19:41:17
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=20141198

Ce porcarie! Diplomatul asta preotesc, grecotei ecumenist slinos, insinueaza ca da, chipurile trebuie impartasiti si divortatii recasatoriti. Aia sa stea in banca lor, cind e vorba de Preasfantul Sacrament. Care, a propos, nu e ceva, ci Cineva. Si deci nu se da oricui, ca maiaua la piata.
Nu stiu de ce va poate bucura atat de tare ca unii dintre confratii nostri nu pot lua sfanta impartasanie, sau va intristati cand li se da dezlegare desi dvs considerati ca nu merita...

Daca suntem mai multi bolnavi, si unii se fac bine, desi nu sunt la fel de constiinciosi si nici nu sufera la fel de mult ca noi, ce ar trebui acum, sa ii invidiem?

Am vazut si eu un episod dinasta cu 2 fete, una mai mare si cu sora-sa. Cea mare statea la rand sa se spovedeasca, cu inca una de varsta ei, si aia mica le astepta...si preotul o intreaba daca cea mica se impartaseste, si aia nu, ca ea n-a tinut post!!! Pai cati ani are, intreaba pr, a mancat ceva azi? Are aproape 7, zice sora-sa, si a mancat, dar minte!!!
Alte " mimoze", eleve de-ale preotului, le spovedeste repede si pe ele cat s-a citit cazania, si apoi se asaza la rand sa se impartaseasca... timp in care toate 4 tabara pe a 5a, ca tu ce faci, nu ne zisesi ca n-ai tinut post??? Aia se supara si pleaca, noroc ca preotul vede si le intreaba pe celelalte unde a plecat, sa mearga dupa ea, sau sa o sune, ca doar el i-a zis sa ramana !
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bioetica, familia si morala crestina corneliamate Intrebari utilizatori 10 31.05.2011 07:21:11
familia crestina catalinabalhui Despre Biserica Ortodoxa in general 6 30.03.2009 21:07:21
5 ORE PE ZI CU FAMILIA adrian010155 Generalitati 2 30.07.2008 16:50:22
5 ore pe zi cu familia Ionelaangel Generalitati 2 02.02.2007 17:59:09
Familia maria55 Generalitati 10 01.11.2006 17:09:42