![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
wow! Domnule Ioan Cezar, chiar ati aut parte de tot felul de clienti, nu gluma...
Eu nu prea dau importanta visurilor, desi imi place sa viseaz, indiferent ce. Singurele dati cand chiar am visat eva util a fost inaintea examenelor importante (capacitate, bac si examene mari de la facultate - la licenta nu am visat nimic), cand am visat o mare parte in subiectul care mi-a picat la unele materii. La celelalte nu am visat nimic. Cum, habar nu am. De ce am luat in considerare visul, iarasi nu imi pot explica exact, dar cert este ca in cazurile mentionate, visul urma sa egaleze realitatea; si singurul lucru care il faceam era sa insist putin pe sibiectele respective (visam subiectele respectivelor testari inainte cu fix 3 zile de examen - de ce, habar nu am). Si, de fiecare data subiectul examenului era in poportie de peste 90 % identic cu subiectul examenului din vis, cu diferenta ca in vis era total habarnista, iar in ralitate m-am descurcat bine, chiar si inainte sa bag in seama ganul asta de vise (iin perioada capacitatii cand am visat subiectele la romana si geografie); atunci nici macar nu m-am obosit sa ma gandesc macr ca poate o avea vreo legatura visul cu realitatea si, oricum era foart bine pregatita la aceste doua materii :) Ah, niciodata nu am visat subiecte la matematica sa statistica; absolut niciodata (intresant e ca la matematica eram ce mai prost pregatita, spre deloc pregatita - nu pricep matematica si nu imi place si pace, asta e. In rest, folosesc visele mai neobisnuite sau mai interesante pentru a scrie o mica serie de povesti, povestiri si nuvele :) Parapsihologia mi se pare interesanta, am citit cate ceva, dar mi se pare atat de in afara realitatii, incat sunt sceptica; habar nu am daca sa cred sau nu; pe undeva cred, pe undeva nu prea... e ciudat tare, dar nu m-ar mira sa existe tot felul de entitati, pentru ca lumea, cu siguranta e mai complexa decat ne dam seama si unele experiente chiar te pot face sa iti pui intrebari.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|