Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2014, 17:48:21
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Nu cred ca se pune problema, in majoritatea cazurilor, sa scriem pentru bani ( pentru a ne castiga existenta din asta) - decat poate cei care sunt de profesie jurnalisti, am observat ca cei mai talentati dintre ei ajung in final sa publice ceva, fie si un cumul de articole- ci pentru ca unii dntre noi pur si simplu simt nevoia sa scrie...si ajung sa scrie bloguri, articole pe net, pe diverse teme, majoritatea gratuite, si lumea ii citeste, fie din curiozitate, fie din plictiseala, fie cautand solutii sau raspunsuri la framantarile proprii...cu toate ca nu stiu cati dintre noi chiar suntem in stare sa oferim asa ceva...
Intrebarea e ce ne facem atunci cand nu ne mai multumim cu povestile citite, ci mintea noastra simte nevoia de a crea propriile povesti...unele poate inspirate din povestile citite, altele din propria viata.... . O solutie ar fi desigur sa ne tinem mintea ocupata cu chestiuni pragmatice, scoala, munca, invatat, probleme cotidiene " reale", insa, chiar si asa, nu stiu cum face mintea noastra ( a celor cu prea multa imaginatie, desigur), de evadeaza, uneori chiar si in momentele cand artrebui sa fie preocupata la maxim de o chestiune arzatoare ( examen maine, etc), se relaxeaza poate, si face ca "povestea" virtuala sa continue, in paralel cu evenimentul de viata care este in plina desfasurare...
Reply With Quote