![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca animatiile de tip hentai au un oarecare succes pentru ca incalca anumite norme, si apare sentimentul acesta de rebeliune.
cat despre anime... sincer, eu nu vad nimic rau in ele. diferenta intre acestea si filme este ca sunt... desenate :) parerea mea este ca daca iti plac, n-ai de ce sa nu te uiti la ele. la fel ca o carte, ca un film, ca o poveste, nu cred ca pot aduce ceva rau... mai ales ca unele ating subiecte destul de profunde din cate stiu. daca ajungi sa neglijezi alte aspecte ale vietii din cauza anime-urilor, cred ca este pacat (nu neaparat in sens religios) faptul in sine, ca neglijezi aceste aspecte, si nu motivul pentru care o faci. viata presupune mai multe lucruri, nu trebuie sa lasi un singur aspect sa te defineasca :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt mare fan Sailor Moon, din mai multe motive. Frumoase, frumoase, dar pacatoase: ex. erau 2 luptatoare Sailor care in viata reala erau bune prietene - sau cel putin asa credeam , dar am aflat de curand ca erau impreuna! ;) Japonezii astia...
|
|
|||
|
|||
![]()
SAILOR MOON!!! cand eram mic... :)) :P c au mai facut nastrusnicele alea? :>
|
|
|||
|
|||
![]()
Sailor Moon nu a mai avut continuare dupa episodul 200. Acum revad episoadele vechi :thumbsup:
|
|
|||
|
|||
![]()
pai, da, aia ziceam, k nu am mai vazut d la nu stiu ce episod... :((
|
|
|||
|
|||
![]()
-am vazut niste desene animate care m-au speriat pe bune deshi erau pentru copii, la TV pe canalele de desene animate, cu demoni shi cu razboinici, poi astea erau mult mai horor decat filmele alea cu drujbisti sau kileri... m-am obligat sa ma uit doar in ideea ca daca rezista un copil trebuie sa rezist shi eu... m-am cam speriat shi abea abea am rezistat (mi-am facut shi cateva cruci :))... domnule, shi aia micii se distreaza, shi nici nu le este frica, shi se uita toata ziua la asha ceva... nu-mi dau seama ce este in sufletul shi mintea lor. Eu shtiu ca ma inspaimantam in copilarie doar daca auzeam poveshti sau imi aminteam de strigoi si pisici negre, sau despre diferite intamplari ciudate... despre omul cu ciocanelul sau despre aia care fura copiii shi-i baga-n sac... brrrrrr ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt 2 lucruri toatl diferite: Anime-Desen japonez( ; Desene animate-desene Americane(tom&jerry).........Faceti acuzatii pe informatii nefondate. Ar trebuii sa va informati despre acesti termeni ......Cat despre anime va zic ca nu stiti nimic,
1.Toate animeurile au limite de varsta 2.Genuri: Actiune, Pshihologice, Drama, Horror/Gore , Science fiction, Ecchi 3.Fiecare se uita la ce gen de anime vrea :)) Toata lumea se i-a de anime de parca ar veni sfarsitul lumii.Animeurile de Groaza nu sunt pentru copii mici Ex: Elfen Lied(horror) - ceva pentru copiii mici Pokemon -Tom&Jerry cum vi se pare ca se lovesc aia ntre ei, si tom sa il omoare pe jerry si isi dau cu obiecte unu la altu in cap .......tocmai de ANIME va-ti gasit si voi sa va luati .....da de stirile de la ora 5 ? cam atat sper sa va DEȘTEPTAȚI |
|
||||
|
||||
![]()
Animeuril sunt ok.
Ma uitam si eu la vampire knight si la bleech (ma rog, se uita o prietena si am vazut si eu o parte din episoade). Macar au o poveste, un ceva ce atrage. Iar intrusul are dreptate cu limita de varsta; doar ca la noi nu se prea respecta pentru ca unii parinti vad ca e desen animat, si zic automat ca e pentru copii si asa poate aunge un pusti de 9 ai sa se uite la aumeuri cu limita de varsta de minim 16 ani.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: