![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
La mulÈi ani, tuturor!
Am o nedumerire profundă Èi dureroasă: presupun că ÈtiÈi de scrierile călugărilor sciÈi Èi de cartea cu acelaÈi nume. ÈtiÈi că erau de fapt proto-romîni, Èi că evenimentele au avut loc cu puÈin înainte de înscăunarea lui Justinian. Ei bine, Papa de atunci îl ruga pe Împărat ca un anume cleric Dioscur ca, dacă nu mărturisea apartenenÈa Fiului la Sf. Trinitate, să fie înnecat în mare. Ăsta era creÈtinism sau venerarea Diavolului?! Dacă nu mă credeÈi, descărcaÈi cartea Èi citiÈi la p. 20. Dacă în primul mileniu un înalt ierarh cere moartea unui om, doar pe o chestiune de opinie, atunci e clar că creÈtinismul eclezial a avut ce a meritat din partea adversarilor (creatorilor?) sai, numiti generic "masonerie". Vă rog, încercaÈi să fiÈi obiectivi, nu înregimentaÈi. Fără răspunsuri indignat-subiectiv-isteroid-justificative. MulÈumesc. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 26.12.2014 at 11:08:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Am vrut sa iti scriu si al primul tau mesaj pe topic, trebuie sa muti mesajele pe un alt topic, asta e un topic cu un joc, fiecare trebuie sa ghiceasca raspunsul la intrebarea pusa.
|
|
|
|||
|
|||
|
La mulți ani! Mulțumesc, Cătă. Poți tu, ca mult mai vechi, să îl rogi pe admin să îlmute pe subforumul catolic? Merci.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu-i nevoie sa il mute, il poti repeta pe topicul unde vrei sa il pui.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Istoria Romanilor!!!:) | AndruscaCIM | Generalitati | 2 | 16.05.2012 00:18:38 |
| de ce se falsifica istoria? | camidece | Generalitati | 6 | 29.09.2009 23:45:37 |
| Istoria altfel | camidece | Generalitati | 3 | 29.09.2009 23:06:08 |
| istoria bisericii ortodoxe romane | panaghia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 11.08.2008 14:34:07 |
| 100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 19:47:32 |
|
|