![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai deviat de la subiect ? De ce ? Urmaresti ceva anume ?
Impresia mea este ca postezi link-uri catre youtube ... si ai impresia gresita ca daca le-ai pus, le si vizioneaza cineva. Last edited by AlbertX; 06.01.2015 at 00:06:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin aceasta tehnologie se pot induce unei persoane unele "idei", pe care aceasta le ia de bune, fara a constientiza ca ele vin din exterior. Gradul de manipulare poate varia de la controlul informatiilor la care are acces persoana respectiva pana la robotizarea totala a acesteia prin tortura. In acest mod se poate crea o falsa religie care nu are nici o legatura cu dreapta credinta. Detaliile despre aceasta tehnologie sunt in fisierul de pe dropbox, iar marturia unei persoane care a fost robotizata total in unul din link-urile cu pricina. Surprinzator este ca aceasta tehnologie a fost folosita si in Romania, ca si in multe alte tari, inainte si dupa 1989. Last edited by esculescu; 07.01.2015 at 07:01:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte grav ... Altceva ?
Last edited by AlbertX; 07.01.2015 at 10:40:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai multe pe pagina de Facebook.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bravo ... mergi in pace.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit ca daca iti pui o palarie de folie de aluminiu pe cap, n-o sa-ti poata controla nimeni mintea. Ar trebui sa interci, doar asa, sa fii sigur!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pierderea de vreme duce la subtierea conexiunii cu realitatea. Se vede asta deopotriva la cipofobii religiosi si la evolutionistii atei. (Extremele se atrag, nu?) Esculescule, eu zic sa luati sfatul fratelui Albert foarte in serios. E un om de bun-simt; are un stil mai dur, dar dorinta lui este sa se mantuiasca cit mai multi, crezind invataturilor lui Dumnezeu. Fratia sa mi-a deschis ochii si mie, mai demult. Asa ca lasati "e-religia", "e-invatatul", "e-masculatul", "e-nervarea", etc. Vedeti ce e prin /etc/ ala. Ceva fisiere au probleme. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea inteleg eu ce e cu e-credinta asta, dar daca ziceti voi ca stiti ce faceti, eu ma retrag.
|
|