Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2015, 00:02:50
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Ai deviat de la subiect ? De ce ? Urmaresti ceva anume ?
Impresia mea este ca postezi link-uri catre youtube ... si ai impresia gresita ca daca le-ai pus, le si vizioneaza cineva.

Last edited by AlbertX; 06.01.2015 at 00:06:08.
Reply With Quote
Vechi 06.01.2015, 19:21:32
esculescu esculescu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.12.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
... si ai impresia gresita ca daca le-ai pus, le si vizioneaza cineva.
Iertare...
Prin aceasta tehnologie se pot induce unei persoane unele "idei", pe care aceasta le ia de bune, fara a constientiza ca ele vin din exterior. Gradul de manipulare poate varia de la controlul informatiilor la care are acces persoana respectiva pana la robotizarea totala a acesteia prin tortura. In acest mod se poate crea o falsa religie care nu are nici o legatura cu dreapta credinta.
Detaliile despre aceasta tehnologie sunt in fisierul de pe dropbox, iar marturia unei persoane care a fost robotizata total in unul din link-urile cu pricina. Surprinzator este ca aceasta tehnologie a fost folosita si in Romania, ca si in multe alte tari, inainte si dupa 1989.

Last edited by esculescu; 07.01.2015 at 07:01:11.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2015, 09:48:42
Banned

Implicit

Foarte grav ... Altceva ?

Last edited by AlbertX; 07.01.2015 at 10:40:40.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2015, 17:23:57
Junior Member

Implicit

Mai multe pe pagina de Facebook.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2015, 17:44:46
Banned

Implicit

Bravo ... mergi in pace.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2015, 17:45:15
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de esculescu Vezi mesajul
Mai multe pe pagina de Facebook.
Am auzit ca daca iti pui o palarie de folie de aluminiu pe cap, n-o sa-ti poata controla nimeni mintea. Ar trebui sa interci, doar asa, sa fii sigur!
Reply With Quote
Vechi 07.01.2015, 21:48:58
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Am auzit ca daca iti pui o palarie de folie de aluminiu pe cap, n-o sa-ti poata controla nimeni mintea. Ar trebui sa interci, doar asa, sa fii sigur!
Recomand, pentru ca vocile din cap sa taca (se stie care, alea ale cipurilor) dusuri reci, deconectare de la saituri paranoide si, mai cu seama, imersiunea in sfanta realitate. Aia de ne-a dat-o Bunul Dumnezeu, dotind-o apoi cu legi, astfel incat sa intelegem mai bine ce este si nu este un miracol.
Pierderea de vreme duce la subtierea conexiunii cu realitatea. Se vede asta deopotriva la cipofobii religiosi si la evolutionistii atei. (Extremele se atrag, nu?)
Esculescule, eu zic sa luati sfatul fratelui Albert foarte in serios. E un om de bun-simt; are un stil mai dur, dar dorinta lui este sa se mantuiasca cit mai multi, crezind invataturilor lui Dumnezeu. Fratia sa mi-a deschis ochii si mie, mai demult. Asa ca lasati "e-religia", "e-invatatul", "e-masculatul", "e-nervarea", etc.
Vedeti ce e prin /etc/ ala.
Ceva fisiere au probleme.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2015, 09:52:11
Junior Member

Implicit

Nu prea inteleg eu ce e cu e-credinta asta, dar daca ziceti voi ca stiti ce faceti, eu ma retrag.
Reply With Quote
Răspunde