![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ii cere ajutorul, Dumnezeu intervine si o face pt ca omul insusi prin liberul-arbitru a decis sa ceara ajutorul lui Dumnezeu.Iar in acest caz Dumnezeu intervine in viata omului, tocmai pt ai respecta liberul-arbitru care a decis care are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Daca liberul-arbitru al tau, ar incalca liberul-arbitru a altei persoane, iar persoana respectiva este spovedita si impartasita si cere ajutorul lui Dumnezeu pt a o scoate din problemele cauzate de liberul tau arbitru ia sa vezi cum Ii vei simti prezenta lui Dumnezeu in viata ta.Dar il vei simti pe acel Dumnezeu Justitiar, si te va judeca pentru toate cele facute cu fapta si/sau cu mintea de cand te-ai spovedit ultima data. De aceea, unora ,in viata lor, cand vin belele, nu vine una ci vin multe si toate deodata.Cunosc cazuri reale.Am cunostiinte care au patit-o si de atunci s-au jurat ca n-o sa mai nedreptateasca pe nimeni in viata lor. Am fost martor la cele intamplate in viata lor. Crede-ma, you're not gonna like it. Citat:
Citat:
Ce spui tu mai sus , este ca si cum ti-ai creea o casa, si apoi nu mai calci in aceea casa.(adica ce ai spus mai sus este erezie).Pai de ce creezi o casa ? Ca s-o locuiesti, ca sa fii acolo. Of, of, mai, mai. Citat:
treaba sa, are planul sau, si merge mai departe indiferent de ce cred oamenii sau ce fac oamenii. Culmea este ca Dumnezeu, chiar ti-a spus in Biblie ce plan are.Iar in Apocalipsa iti descrie si epilogul aventurii fintei numita "om" prin acest univers. Problema este ca in Apocalipsa se intampla cam ce vrea omul sa se intample. Practic omul prin alegerile sale si comportamentul sau isi sapa singur groapa si isi construieste singur chinurile sale. |
|