![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Nicidecum.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Stiu pe cineva care a tinut o dieta pe baza de pepene rosu. In 5 zile a inceput sa o doara stomacul, s-a oprit, s-a dus la doctor: ulcer.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Pai de unde sa-ti iei fierul? Sau alte minerale, vitamine si nutrimente? Apa nu are destul... nici pe aproare. Lipsa de vitamina C iti slabeste imunitatea. Sunt multe lucruri care pot merge prost. Citat:
Citat:
Citat:
In concluzie, solutia nu este sa nu mananci deloc, ci sa mananci mai putin, si sa faci miscare fizica. Last edited by abaaaabbbb63; 08.01.2015 at 17:12:05. |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
De remarcat miile de oameni din întreaga lume care practică postul cu apă sau fără. Nu am auzit să se fi plîns vreunul de ulcer. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Imunitatea crește în acest timp. Celulele albe sînt generate în număr mult mai mare, osteoblastele la fel, tot corpul e în alertă pentru a fi cît mai sănătos spre a supraviețui cît mai mult pînă găsește hrană. Simțul mirosului devine mai puternic, mintea e mai clară etc. Citat:
Citat:
Citat: