Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2015, 01:02:49
adema1980 adema1980 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.01.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Desi atacurile teroriste intreprinse in numele religiei de orice fel si dogma,sunt cu totul pagane si lipsite de orice religiozitate,totusi obraznicia grafic-editoriala a fituicii de caricaturi franceze,este una ce esueaza in sminteala ateisto-provocatoare !
Nu cred,ca libertatea de expresie ,poate fi folosita ca pretext irefutabil pentru a-i jigni pe altii si pentru a le produce cu cea mai sadica perfidie,socuri vizuale cu totul respingatoare si neplacute.
Si cu asta se ocupa Charlie Hebdo !!!

http://www.aufeminin.com/societe/cha...gay-s7357.html

Desigur,ca deplangem si regretam atacurile teroriste soldate cu morti si raniti,insa nu ne putem stpani o intrebare :
Care sa fi fost resortul ascuns,din cauza caruia susnumita publicatie,departe de a-si potoli asalturile indecente moral,asupra religiei,in urma unor somatii,dimpotriva le-a intetit ???

Uneori,proverbul romanesc care spune ca ,cine seamana vant culege furtuna,e bine de luat in seama !!!
Esti pe langa subiect, domnule! Imi pare rau sa o spun. Caricaturile nu erau facute sa aduca atingere niciunei religii, ci persiflau oameni care, in numele unei religii, comit acte reprobabile. Cum ar fi reprezentantii bisericii catolice care abuzeaza sexual copii si scapa nepedepsiti, care spala bani si fac evaziune in numele bisericii, extremisti care in numele lui Mohamed arunca oameni in aer, obiceiuri pagane infiltrate in biserica si tolerate de aceasta impotriva cuvantului lui Iisus, abuzurile musulmanilor impotriva femeilor ca fiinte umane ( esti ignorant daca d-neata consideri ca musulmanii le trateaza pe femei altfel decat pe niste vite) etc etc.
Deci daca vii acum si spui ca desi "deplangem ....bla bla" totusi cei de la revista sunt vinovati, esti exact precum acei criminali. Ai o medalie de criminal intelectual din partea mea.
M-am interesat intens de caricaturi cu ocazia acestor crime petrecute in aceasta saptamana si ghici ce? M-a amuzat. Atat. Nu m-am apucat sa omor oameni. E adevarat, am IQ peste 140 acreditat de mensa, dar asta e alta poveste.