![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai avea un butic in cartier, sau un cabinet stomatologic, frizerie, coafor, etc, si ar veni unii ca s-au mutat si ei de curand si nu mai au bani de mancare sau sa se tunda/trateze, dar sa ai incredere ca pe viitor vor mai apela la tine ???? ( si or sa-ti mai ceara si alte servicii gratuite, cu sigranta, ca au vazut ca esti om bun si ii servesti mereu...)
Io cred ca tot mai multe sanse as avea cu parintele meu, asta daca nu apare vreo neintelegere pana atunci... Bine, mie una mi-ar fi rusine sa cer cuiva un serviciu fara sa-l platesc, dar iata ca asta este o provocare din partea necredinciosilor, sa vada daca biserica chiar ofera ajutor neconditionat...( eu as vrea sa ma inteleg cu preotul, eventual sa-l platesc inainte, si sa-l rog cand vine sa nu ii ceara bani sotului, sau chiar sa-l refuze...dar ar fi o chestie fortata, daca nu vrea si dansul sa demonstreze asta...si pd alta parte, daca chiar nu ar fi de acord sa vina in eventualitatea ca n-as avea bani, m-ar dezamagi si pe mine... e ca si cum as cere ajutorul unui prieten si m-ar refuza....stiti cum se spune, daca nu vrei sa strici o prietenie, nu cere/nu da bani cu imprumut...) Last edited by fallen; 12.01.2015 at 15:52:07. |
|