Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2015, 11:06:00
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Si eu as vrea dar imi dau seama ca ne desparte o jumatate de planeta, din pacate ... insa ma tem ca alti potentiali nasi sunt muuult mai " departe" dpdv spiritual.... as ruga-o pe nasa mea, dar si ea e departe si e in varsta...poate ar trebui sa ma gandesc si la o eventuala cununie, unde ar fi nevoie de un cuplu casatorit, dar atunci nu se mai potriveste cu dorinta mea de a boteza cat mai repede, la cununie se complica lucrurile ( trebui verighete, lumanari, rochii, costume, sa nerefacem fizic si material dupa nastere, sa apucam sa ne cununam civil, etc...asa ca nu stiu cesa fac, nu vreau sa aman nici botezul pana dupa Craciun sau primavara urmatoare, sa nu pot impartasi copilul de Craciun, dar ma tem ca daca nu facem atunci si cununia, nu o mai facem niciodata .....

Cat despre mancare, prima data am poftit ( adica nu am poftit, ca poftisem la alte chestii inainte si mise apkecase, asta am simtit nevoia sa mananc ca sa ma dreg, sa-mi calmez stomacul, desi nu ma crede nimeni) la salam uscat, de Sibiu, care e cat de cat mai calitativ, insa cica nu-i ok ca e in carne neprelucrata termic...iar de gatit imi este efectiv sila, pe anul asta abia am reusit sa fac odata spagheti cu sos de rosii, si ultima data supa cu galusti ( din pui& legume), snitele din piept de pui si piure din cartofi, morcovi si telina ( pe care le fiersesem in supa). Aseara am reusit sa inghit cateva guri de salata verde cu rosii si sa fac o pasta din avocado ( cu putina lamaie, o lg de mustar si una de maioneza si mai multe de iaurt). Astazi mi-am facut sandwish cu pasta de avocado, frunza de salata, rosie taiata pe din 2 o felie de cascaval si una de salam. Cica branzeturile tb sa fie din lapte pasteurizat, nu crud, adica nu cumparate din piata, de la producatori ( ciobani), nici facute in casa ( a facut mama din lapte adus de frate-miu de la o ferma, dar mama nu are cum sa-l pasteurizeze si din lapte fiert eu nu stiu daca se mai face branza " inchegata", tb doar incalzit laptele la 38 grade cand adaugi cheag; presupun ca ramane alternativa sa fierbi laptele si sa-l tai cu lamaie si faci " branza de vaci", sau il cumperi pasteurizat si faci acelasi procedeu, dar in cutiile cu lapte pasteurizat sin comert, mai ales cele ieftine <3 lei, nu se stie intotdeauna ce si cat lapte e de fapt...)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Femeile sunt prea proaste pentru BOR sau ce ? cocacoc Generalitati 524 25.01.2011 10:30:59
Rugaciunile femeii insarcinate George.m Rugaciuni 0 19.12.2010 20:28:52
Rugăciunile femeii însărcinate fantana Rugaciuni 1 16.10.2009 17:05:43
postul pentru copii MarinaAlca Generalitati 17 19.08.2009 12:31:55