![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
catalin2, da repede un "Report" la admin, ca stiu ca te ocupi cu asa ceva ... parca asa te laudai, nu ? Hai, sa vedem, care este de fapt problema voastra ? Cei de la Charlie Hebdo afirmau ca decat sa stea ca niste sobolani ascunsi in pamant mai bine prefera sa moara decat sa renunte la "libertatea de exprimare", si au platit pretul din pacate. Voi ce faceti ? Cum vine cineva si va scoate din zona de confort cum va apuca pandaliile, va chemati intre voi, incepeti sa faceti reclamatii la admin, dar nu sunteti in stare sa va argumentati civilizat punctul de vedere. Cunosc de foarte mult timp acest "modus operandi", se pare ca aveti impresia ca este "forumul vostru", asa va purtati. Voi nu aparati credinta ortodoxa, voi va aparati doar dreptul de a nu fi deranjati ! SA VA FIE RUSINE ! Eu NU sunt Charlie ! Last edited by AlbertX; 18.01.2015 at 23:56:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu inteleg ce au unii cu Albert. El a postat chestiile acelea tocmai ca exemplu, ca sa fim in garda. Nu inteleg de ce unii ii sar in cap.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ei aparau "libertatea de exprimare" a caricaturistilor folosind tot felul de lozinci abstracte, iar acum cand am aratat cam ce fel de caricaturi foloseau ateii de la Cherlie Hebdo, mi-au si sarit in cap, furiosi nevoie mare,... dupa cum ai vazut s-au cam simtit cu musca pe caciula. Ipocrizia unora este foarte perfida si greu de perceput, dar astfel de situatii ajuta la descoperirea unor caractere care aveau o parere foarte buna despre ei insisi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Corect, sigur va apare si Yasmina, ceva mai incolo: "fiecare sa isi vada de sufletul sau, alea-alea", etc. Un fel de doi-vaticanizare a ortodoxiei, avind ca motor foarte viscerala frica de servicii secrete, autoritati, si conflictul cu ele. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 00:23:32. |
|
|
|||
|
|||
|
E clar ca Barsaumas e Daniel Ortodox :)
Revenind la Charlie : https://www.youtube.com/watch?v=OcBF6xlER7E E interesant :) |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru cine e clar ? Iar ati inceput ? Ce comentariu este asta ? E un semnal cumva ?
Iuliu46, am o parere mult prea buna despre tine, nu te lasa ispitit ... foloseste-ti ratiunea. Nu pune paie pe foc ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intre mine si exiuzarul respectiv sunt diferente uriase. Fanatismul dulceag al aceluia nu ma prinde, fii sigur. Daniel_ortodox avea un stil plangacios-fanatic, greu de incadrat. Eu si Albert nu facem decat sa incercam sa restauram radacinile bunlui simt in credinta si conexiunea justa cu realitatea. Ex-Theo. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Intotdeauna sunt de partea adevarului, adica a credintei.
|
|
|