![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa se spune dupa o anumita varsta, am inteles. Va doresc multa sanatate ! Revenim la subiect ?
Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 01:37:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu chiar, intamplator am 39 de ani, nu am 80 si ma mint singur ca varsta nu conteaza. Stiu ca par in varsta pentru ca sunt la fel de intelept ca Solomon, dar asta e darul meu.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai devreme l-am intrebat ceva pe catalin2, poate-mi spui tu cum vezi lucrurile astea ? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu nu esti Charlie ? Ce parere ai de caricaturistii aia "talentati", au cam infuriat pe cine nu trebuie sau asa au fost "stimulati" sa procedeze ? Ai pus mai devreme un link cu un film despre "capturarea" in deplina siguranta a teroristului la supermarket. Ce bucurosi erau aia de la antitero cand au pus mana pe el ... era mort definitiv ! Au filmat totul ca la carte. Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 02:00:59. |
|
|||
|
|||
![]()
-cu glumele voastre,....mai bine ma uit la Simona Halep,ca incepe acum meciul de tenis
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo de Charlie, stiati ca sinucigasii nu sunt pomeniti de Biserica si cu atat mai putin ateii. Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 02:18:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi să nu-l visezi la noapte pe AlinB. :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
timpul tau ? ![]() |
|