Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2015, 16:06:46
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Aprope ca te simti persecutat, nu ?
Tu cu liberalismul ai mai putina legatura decat o baba cu o mitraliera. Cand o sa te faci tu mare si o sa-ti iei soarta-n maini, pe cont propriu si nu o stai la mila unuia care te-a angajat, atunci sa ne vorbesti de opiniile tale "liberale" si "libertine", pana atunci, ia o pauza ...
Da, ma simt persecutat de catre sistem: masonerie, Mossad, interesele malefice occidentale, FMI etc.. Nu simt ca apartin acestei societati si caut sa-mi fac dreptate singur sau sa justific faptele celor care isi cauta singuri dreptatea. Argumentez decisiv si dau lovitura de gratie cu sintagma "si-au cautat-o!" si zambesc strengareste, facand cu ochiul unui prieten fictiv, cand aud ca s-a mai varsat nitel sange de-al lor/de-al celorlalti/de-al altora :))).

Nu imi pasa catusi de putin ce denumiri, titluri, imputerniciri si recomandari mi se acorda :). Oricum, se pare ca liberalismul despre care vorbesti este unul fictiv.
Eu stau la mila unuia care m-a angajat, iar cel care m-a angajat sta la mila Domnului, si-atat :))). Ma gandeam ca traiesc intr-un sistem interdependent si nu am auzit pana astazi ca liberali sunt doar patronii :)))). Nu stiu ce studii ai dar stiu sigur ce studii nu ai.