![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu propunerea ta este copilareasca :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca e in lumea de azi. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa vedem ca asa zisul sistem de invatamant este un inamic al individului.
Gandeste-te ce inseamna educatia pentru un aristocrat. De astazi sau de acum 200 de ani. Aia e educatie, nu ce se face in sistemul de invatamant. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa revenim la subiect ...
Staretul Sofronie de la Essex: "Libertatea nu înseamnă "Fă ce vrei!", ci "Fă ce vrei" - în aceste limite" Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ati observat ca dupa aceasta postare, timp de 10 pagini ateii si sustinatorii lor s-au chinuit din rasputeri sa schimbe subiectul topicului, credeti ca este intamplator ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, vorbeam despre Daniel si dintr-o data cineva a schimbat subiectul.
Cred ca tu Daniel. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu care credeam ca te-ai dus sa tragi un pui de somn.. :) Ce-ai facut, ai baut un energizant si gata, te-ai si intors?!
|
|
|||
|
|||
![]()
V-am intrerupt cumva ? Ma scuzati ca va deranjez ... foarte interesante subiectele abordate, propun sa revenim la Eminescu, mai o poezie, mai o abordare filosofica orientala, trecem un pic si prin yoga ... mai facem o mistocareala si ne mai relaxam si noi un pic.
Ati devenit toti si brusc spirituali si amuzanti, asa deodata ? Pai subiectul topicului este: "poante si glume de autobaza" ? De ce nu va faceti un topic nou, ca doar nu va opreste nimeni, unde sa vorbiti liber despre orice va trece prin cap, va este asa de greu ? Insistenta asta a voastra de a nu discuta despre un subiect atat de profund si cu atat de multe semnificatii, ma face sa-mi doresc sa nu fi asistat la asa ceva ... dar imi calc pe inima, ca sunteti mult prea simpatici ... |
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu eu vad fix invers.Mie mi-se pare un sistem capitalist in desfasurare, avand drept model, mai mult sau mai putin, sistemul Bologna. Referitor la acest gen de sistem, precum cel actual,Einstein (remarca asta acum ceva vreme) are o problema: paralizeaza individul, insuflandu-i o atitudine competitiva exagerata, invatand ca si tel suprem glorificarea reusite materiale. Dupa cum spunea marele savant, este un miracol ca un copil care trece prin asa ceva mai isi pastreaza vie curiozitatea :) Oricum capitalismul, ca si sistem, se apropie de apusul sau, va fi inlocuit de altceva,mai devreme sau mai tarziu. A ajuns la maxim-ul limitelor sale si nu prea mai poate oferi multe, cred ca miscarea ,,tectonica" de transformare a inceput, opinie personala..Cum se va face trecerea este o alta discutie dar intrucat esti tanar si cu idei interesante :) s-ar putea sa asisti la evenimente interesante.Thx pt dialog, numai bine !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concluzia topicului se pare ca este: "ramane cum am stabilit" ... vad ca l-ati transat si p-asta, felicitari ! crinrin, ti se pare ca putem sa ne tragem de sireturi, ti-am dat eu impresia asta gresita ? Am glumit eu cu tine candva, de unde ai concluzionat tu ca-mi arde de gluma ? Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 23:02:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Erai mai simpatic, pe alte fire. Aici ti s-au cam subrezit nervii iar lumea s-a cam plictisit, cred. |
|