![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concomitent, se doreste sa se ajunga la utilizarea unui singur card, prin cumularea permisului, a cardului de sanatate, a cartii de identitate, a cardurilor bancare etc. Ecumenismul, de asemenea, lucreaza ca toate religiile sa devina una singura si la instalarea antihristului. Imi aduc aminte ca, la inceputul anilor `90, citeam intr-o brosura despre codurile de bare, despre carduri si despre "fiara de la Bruxelles" - din care nu intelegeam nimic, dar care acum sunt atat de clare. intai cnp-ul - nimic grav apoi codul de bare aplicat pe produse - nimic grav apoi cardurile - nimic grav (dar toate acestea sunt etape premergatoare - pe care acum ni le explicam ca facand parte din progresul tehnologiei informationale, nimic altceva - dar care au un scop final, bine stabilit) indosarierea persoanelor intr-o baza de date uriasa si in loc sa avem 5-7-10-n carduri - vom opta pentru unul singur care sa le contina pe toate dar, pentru ca exista riscul furtului sau pierderii cardului, se va ajunge la introducerea "la purtator" a unui micro-cip care sa contina toate datele, accesul facil la conturi si tot tacamul - cea mai sigura varianta, "o bijuterie". Iar cine nu merge cu valul....?! Va trebui sa alegem intre Hristos si sistemul condus de antihrist - cu tot ce reprezinta: casa, masina, serviciu, hrana, haine, scoala etc. "16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei." (Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, 13) Last edited by crinrin; 24.01.2015 at 13:26:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evident că se urmărește globalizarea economiei mondiale care are implicații și în plan religios. Toată mascarada de la Paris nu e altceva decât un motiv în plus pentru a înăspri măsurile de securitate. Ori vrem, ori nu vrem, ori că ne împotrivim, ori că nu ne împotrivim, tăvălugul vine. Dar a te împotrivi unui sistem care în acest moment nu implică lepădarea de credință, pare a fi lipsă de discernământ. Eu cred că introducerea actelor cu cip în mare parte și-a atins scopul: a dus dezbinare. Oamenii care nu au acte cu cip îi percep pe cei care au acte cu cip ca fiind "ancorați puternic în lumesc", cei care au îi perecep care le refuză ca fiind "fanatici, inculți, inadaptați", omenii care nu au acte ocolesc preoții care au acte, preoții care nu au acte refuză să dea dezelgare la împărtășit mirelor care au acte. Eu cred că noi facem o mare greșeală raportându-ne la un om, fie preot sau mirean, în funcție de actele cu cip. Pr. Rafail Noica - cardul biometric de sănătate: https://www.youtube.com/watch?v=FS-_3JcP84Y |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pr. Prof. Dr. Mihoc, comentariu la "nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei." (min 46:00): https://www.youtube.com/watch?v=6RdPuz6QEzU Pr. Prof. Dr. Mihoc - despre Apocalipsă: https://www.youtube.com/watch?v=sc0c6Nz7mio "Asistăm la simple diversiuni antihristice cu care sigur ne-am obișnuit, nu este nimic nou sub soare. De două mii de ani acestea nu încetează a-și face mendrele pe spinarea oamenilor neînvățați și neîntăriți. Apocalipsa nu este la mâna oricui să o înțeleagă. Pr. Prof. Dr. Mihoc - despre 666 (minutul 17:18): https://www.youtube.com/watch?v=6RdPuz6QEzU ps: merită să aculți toată conferința (are trei părți) Last edited by ovidiu b.; 24.01.2015 at 17:07:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ar fi sa fim nevoiti sa iesim dintr-un sistem care implica lepadarea de credinta, nu doar ca suntem depasiti si foarte nepregatiti, dar cred ca multi dintre noi nici n-am sesiza momentul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Și atunci ce ne este de folos? Care ar trebui să fie ținta noastră, cipurile sau Hristos?
|
|
||||
|
||||
![]()
@ovidiu.b Cardurile de sanatate sunt o problema in sine, nu cipul.
Identificarea se face prin CNP. Cinci institutii au voie sa iti acceseze dosarul electronic, inclusiv cele farmaceutice. Exista o problema mondiala a traficului de organe. In caz ca nu ati fost atenti, românii au devenit donatori mondiali de organe. S-a dat o lege, in perioada alegerilor. Daca in Romania nu este nevoie de o inima, se duce in strainatate, desi nu stiu cine ar crede ca nu e nevoie de organe in Romania, la starea de sanatate a romanilor. Problema este mult mai vasta decat un amarat de cip. Este vorba de libertate, confidentialitate, dreptul la intimitate. Oricum, aproape un milion de români au refuzat cardul (potrivit: http://activenews.ro/posta-romana-af...e_1881973.html). A fi mirean si al avea ca tinta pe Domnul Hristos, nu inseamna sa fi pasiv, sa nu iti pese de nimic, sa astepti sa iti pice din cer totul. Compara mirenii Sfinti din trecut cu mirenii de astazi si ai sa vezi ca este mare, mare diferenta. Last edited by Parascheva16; 26.01.2015 at 15:25:04. |
|
||||
|
||||
![]()
Biserica Ortodoxă Română a decis susținerea demersurilor Colegiului Medicilor pe lângă autorități pentru identificarea unei alternative în cazul pacienților care refuză cardul național de sănătate pe motivă de conștiință sau religioase, informează Patriarhia Română.
(nota mea. Multi medici nu sunt de acord cu cardul de sanatate. Aici nu e vorba de pacat, Apocalipsa, draci in cip. Astea sunt prostii si devieri de la adevarata problema.) Decizia a fost luată după cei mai multe mănăstiri din țară, între care Putna și Petru-Vodă dar și persoane particulare au refuzat cardul de sănătate, invocând siguranța datelor personale. De asemenea, BOR a hotărât să aprofundeze cooperarea cu Ministerul Sănătății în programele de prevenție dar și pentru ajutorarea bolnavilor. **** |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cati se opun altor abordari abuzive? Putini. Pentru ca de fapt nu este vorba despre o atitudine civica si de exprimarea libertatii, ci de folosirea abuziva a credintei si de "mutare" a accentului credintei de la traire la atituninea fata de lucruri marunte.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|