![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am uitat sa mentionez si ca pe scaun erau pliante cu o anumita asociatie umanitara Bogdan si dansa ne-a indemnat indirect ( a vorbit de milostenie) sa facem donatii; asociatia respectiva cica ajuta casa de copii si batrani de la o anumita manastire + persoane cu dizabilitati.
Am cautat pe net asociatia respectiva dar nu am gasit , pe pliant nu avea site. Acum nu stiu de ce m-a fixat cu privirea, cert e ca apoi mi-a facut un compliment si dupa ce a scris pe carte pe cand sa intind mana sa o iau ,a tras-o in spate si a zis ca sa mai fac ceva si sa nu o sun sa intreb ce, ca stiu deja si a accentuat sa fac ( eu habar nu am ce:D ) Intrebarea mea e legata mai mult daca nu cumva s-a convertit intre timp si acum chiar e ceea ce sustine? ( vorbeste f frumos de sfinti, parintele Arsenie, ortodoxie etc) Dar oricum o sa-l intreb si pe parintele meu. Am postat aici legat de acest subiect ca poate au mai trecut si altii prin asa ceva sau stiu ceva de asociatia respectiva. PS: Nici nu stiu daca e bine sa citesc cartea cumparata sau nu :D
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
copilul minune care vorbeste ca un om mare | alexandra28again | Generalitati | 26 | 01.01.2013 19:19:13 |
cine vorbeste romaneste | The_Fallen | Generalitati | 13 | 06.06.2012 21:22:13 |
Va rog frumos o rugaciune pt tatal meu care se stinge! | Patrice | Generalitati | 41 | 21.04.2011 19:03:46 |
Un zambet de dincolo de moarte!/ In bratele Tatalui Ceresc | Annijo | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 20.11.2010 18:04:10 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
|