Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2015, 13:19:44
mela me's Avatar
mela me mela me is offline
Member

Data înregistrării: 25.12.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Am uitat sa mentionez si ca pe scaun erau pliante cu o anumita asociatie umanitara Bogdan si dansa ne-a indemnat indirect ( a vorbit de milostenie) sa facem donatii; asociatia respectiva cica ajuta casa de copii si batrani de la o anumita manastire + persoane cu dizabilitati.
Am cautat pe net asociatia respectiva dar nu am gasit , pe pliant nu avea site.
Acum nu stiu de ce m-a fixat cu privirea, cert e ca apoi mi-a facut un compliment si dupa ce a scris pe carte pe cand sa intind mana sa o iau ,a tras-o in spate si a zis ca sa mai fac ceva si sa nu o sun sa intreb ce, ca stiu deja si a accentuat sa fac ( eu habar nu am ce:D )
Intrebarea mea e legata mai mult daca nu cumva s-a convertit intre timp si acum chiar e ceea ce sustine? ( vorbeste f frumos de sfinti, parintele Arsenie, ortodoxie etc)
Dar oricum o sa-l intreb si pe parintele meu.
Am postat aici legat de acest subiect ca poate au mai trecut si altii prin asa ceva sau stiu ceva de asociatia respectiva.

PS: Nici nu stiu daca e bine sa citesc cartea cumparata sau nu :D

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
copilul minune care vorbeste ca un om mare alexandra28again Generalitati 26 01.01.2013 19:19:13
cine vorbeste romaneste The_Fallen Generalitati 13 06.06.2012 21:22:13
Va rog frumos o rugaciune pt tatal meu care se stinge! Patrice Generalitati 41 21.04.2011 19:03:46
Un zambet de dincolo de moarte!/ In bratele Tatalui Ceresc Annijo Mari Duhovnici si predicile lor 2 20.11.2010 18:04:10
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului 11111111 Generalitati 98 10.01.2010 08:41:15