![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dupa cum ti-e obiceiul, tot prin aer falfai. Din cauza "minoritatii" s-a ajuns la problema despre care vorbim.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Totusi, 19% din populatia Romaniei nu are ceva de spus? |
|
|
|||
|
|||
|
Tu ia-o cum vrei. Pe mine ma deranjeaza ca o minoritate influenteaza in rau scopul majoritatii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai asta incalca principiul cum ca toti romanii sunt egali. De ce ar fi niste romani cu o anumita religie mai presus decat alti romani cu alta religie?
|
|
|
|||
|
|||
|
Principialule, din cate vad, minoritatea ale carei drepturi le deplangi tu acum nu se multumeste cu putin ci vrea sa se impuna.
|
|
|
|||
|
|||
|
Unde vezi tu acea impunere?
|
|
|
|||
|
|||
|
”Nu dați cu pietre în cei ne spun că trebuie să scoatem religia din școală. Folosiți pietrele că să construiți școlile de care avem nevoie să predăm religie. E cea mai bună soluție. Nu pot să-i neg unui om dreptul de a-mi spune că nu mă comport cum se cuvine sau că nu sunt în regula morală pe care el o așteaptă de la mine. Eu nu pot decât să le mulțmesc pentru că ne-a atras atenția că biserica s-a implicat prea mult în politică, că ora de religie nu satisface nevoile copiilor...” - Pr. Conf. Univ. Constantin Necula
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și de ce? Și cu ce scop? Și ce dacă. |
|
|
||||
|
||||
|
Cine , cine ?
Si ce ? Si de ce ? Cand , unde si pana cand ?
|
|||
|
|||
|
crinrin
Habar n-am Tot nu stiu Inegalitate, incorectitudine, discriminare. |
|
|