![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Un copil de 8 ani a fost INTEROGAT pentru că și-a declarat solidaritatea cu atacatorii jihadiști din Paris
![]() Un copil de opt ani, din orașul francez Nisa, a fost interogat de către polițiști după ce micuțul și-a exprimat "solidaritatea" cu jihadiștii care au atacat redacția Charlie Hebdo. Inițial, autoritățile școlare au devenit îngrijorate atunci când băiatul a refuzat să participe la momentul de reculegere în memoria victimelor atacurilor din Paris, organizate de unitatea de învățământ. "Tot timpul, copilul și-a exprimat solidaritatea cu atacatorii", a spus Marcel Authier, șeful securității publice regional. Aflat în clasa de curs, Ahmed, a fost întrebat dacă se identifică cu "Charlie". El a răspuns că este de partea teroriștilor, fiind împotriva caricaturilor care îl înfățișează pe profetul Mahomed, a spus avocatul acestuia, Sefen Guez, citat de BFMTV. Când băiatul a fost întrebat ce este terorismul, copilul a ridicat din umeri și a răspuns că nu știe. Școala primară al cărei elev este Ahmed a sesizat poliția după acest incident. Directorul școlii a fost cel care a luat această decizie. "L-am chemat pe copil și pe tatăl lui la secție pentru a încerca să înțelegem cum un copil de opt ani poate avea o asemenea opinie radicală. În mod evident, băiatul habar nu are ce vorbește", a menționat Authier. Atât avocatul, cât și un grup de protecție a drepturilor omului, s-au opus la unison chemării copilului la secția de poliție. ![]() "Vârsta reală: 8 ani; Vârsta mentală: 8 ani; Acum repetă ce ai spus la școală despre terorism!"
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|