![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu spun ca aceste situatii se vor generaliza dar exista o cale catre exceptii ,un medic un pic nebun si avar de bani poate intra in legatura cu o retea de traficanti de organe. In Anglia s-a descoperit o asistenta din un azil de batrani care i-a "ajutat' sa moara pentru a le lua bunurile. Cu ceva timp in urma am auzit cazul unui tanar accidentat ,la ce presiuni au fost supuse rudele pentru a-i dona organele ,acest caz s-a intamplat la Iasi. Pana la urma tanarul si-a revenit din coma. Iar cu pinul sa iti dau un pont ,ca sa nu uite pinul ,medicul le recomanada pacientilor un pin foarte simplu de tinut minte ,dar nu vreau sa intru in amanunte ,stiu mai multe dar nu pot sa iti spun.Cei mai instruiti sa zicem ca pot sa isi puna un pin mai special ,dar organele de la cei mai fara pregatire nu sunt bune ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ce caz, ce presiuni? Ce intelegi tu prin presiuni?
Sunt si eu curios. Si medicul instruieste pacientii sa-si incredinteze cardul oricui? Sau te pomenesti ca ii "hackereste" chiar el? Si modifica si optiunile din baza de date fara acordul pacientului? Nu poti interna un om intr-un spital si a doua zi sa vii si sa afli ca a fost transat pentru ca asa era o bifa in baza de date pe care cei din jur o stiau altfel. Hai sa fim seriosi si mai putin paranoici, prima data cand ar aparea un astfel de caz, in care rudele stiu ceva si in baza de date e altceva, ar apare si un scandal imens iar a doua oara n-ar mai fi posibil, deci care e hazul?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cu acordul pt donare de organe ,se bifeaza in aplicatia medicului ,iar nu vad ce e atat de greu de inteles.Si asistenta care da reteta poate bifa ,datele nu sunt de loc securizate cum se crede. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin "presiuni" se intelege altceva. Citat:
Sau ai lacune serioase vizavi de a intelege cum functioneaza sistemul?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Sa mai afli ceva ,de obicei medicul consulta si asistenta e cea care face reteta si lucreaza la calculator.Medicul nu are timp de toate.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|