![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.nzherald.co.nz/world/news...lery_id=145440 Aici nu-i vorba de prietenie.Aici este vorba de interese economice. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
chiar crezi ca in acele vremuri, Romania putea sta deoparte?
|
|
||||
|
||||
![]()
Măcar acu' ar putea fi mai atentă la interesul național.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In orice caz, prost loc sa-ti pui sperantele, in victoria Germaniei hitleriste pentru a-ti recupera o parte din teritoriu cand cu binecuvantarea Germaniei hitleriste ai pierdut o buna parte din teritoriu. Nu prea vad logica.
|
|||
|
|||
![]()
Acum nu mai poate,
Romania nu mai e condusa de multisor de romani.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am observat alta cronologie a evenimentelor. Nu "Europa Mare" a declansat (sau cel putin, binecuvantat)"revolutia" in Ucraina care a rasturnat un regim democratic ales? Ia sa vedem, daca acelasi lucru s-ar intampla la bucururesti, insa cu orientare politica opusa, oare cum ar comenta imperiile de la Vest? Sigur, cand Occidentul ne hraneste, Occidentul ne spune si cum sa gandim. Ma mir ca nu sunteti si Charlie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu "noi" am acceptat in genunchi, nu noi am distrus, ci cei care au preluat tara dupa lovitura de stat din '89. Romanul n-a fost intrebat daca vrea sa ramana fara loc de munca la el in tara, a fost mintit si i s-a oferit un surogat de democratie. Citat:
Si in spatele lui Ilievici si a gastii lui PSD -iste, s-a jefuit tot ce se putea jefui in tara asta, ca nu s-a jefuit chiar tot si imediat, este irelevant, a fost doar o chestiune de timp. Ah, si in nici un caz sa nu te grabesti sa intelegi ca ar fi fost alte partide mai capabile, oricare a iesit, acelasi jaf, rareori cate o decizie inteleapta insa dor atat, cat sa nu sugrume de tot vaca care le da lapte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai mult a pierdut Rusia din sanctiuni + pretul petrolului pana acum decat ar putea castiga intr-un secol din alea 2 raioane. Razboiul a inceput deja, doar ca e mocnit, deocamdata. Nu stiu ce anume n-a functionat cu acordul de pace de saptamana trecuta, dar ala era cam ultima sansa ca lucrurile sa se linisteasca. Sigur, un miracol nu se poate exclude niciodata dar cred ca decizia de a incepe un razboi cu Rusia a fost luata deja si cu ceva mai mult timp in urma.
|
||||
|
||||
![]() Citat: