Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2015, 21:13:48
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Salut Igor,scurte precizari cu privire la dialogul nostru. In aceasta saptamana iti voi posta o opinie a mea despre argumentarea ta din Exod, din prima ta postare.Va fi o opinie structurata pe mai multe paliere.Avand in vedere contextul in care se desfasoara discutia (perioada religioasa in care va gasiti in acest moment) am decis cum voi proceda. Dupa ce voi posta cel mai probabil vei critica opinia mea si vei aduce probabil si alte argumente.Daca nu le voi comenta inseamna ca imi mentin punctul de vedere. Daca un argument al tau ma va convinge voi preciza expres, scurt si la obiect. Daca consider ca un argument al tau nu ma convinge dar suporta dezvoltari voi arata,tot pe scurt, opinia mea.Restul comentariilor la postarile tale, pe care le-am citit cu atentie, le voi face exact in acelasi mod, cu oarecare modificari de abordare, pe absolut toate, dar dupa ce se termina perioada Postului de Pasti, nu inainte.In general voi limita opinia mea strict la contextul ales de tine. Sa ne auzim cu bine.
Ce ciudatenie de om!

Inaintea pretioaselor sale postari traseaza principiile de comunicare prin care tine sa-si pregateasca auditoriul cu mult timp inainte de stralucirea sa.
Apoi isi lasa auditoriul cu ochii-n soare: va voi lasa in asteptare sa fierbeti in suc propriu pana la a 2-a mea (re)venire... dupa Pasti!

Ha!Ha! Cat de mandru poate sa fie omul asta!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote