![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
,,Despre Fericitul Augustin si zelotii supercorecti", spui? Dă-mi o editură, un an de apariție, ceva. Nu gastronomie. Până atunci, uite îți dau eu, Adevărul. Cartea cu titlul exact, este aceasta, nicidecum ce ai scris tu: ![]() Lămurit? Să mă mai uit în oglindă? Eu nu mă văd important, știu că sunt un nimic, prea plinule de tine însuți. Și reamintesc, în anul 1983 când a fost introdus "fericitul" Augustin în Calendarele Rusești și Grecești, au avut loc valuri uriașe de revoltă, în lumea teologică rusă și greacă. Tocmai datorită ereziilor lui Augustin, pe care le postez pe forum, acum în limba română, poate pentru prima dată scrise în limba română, ce conțin părți ale acelor valuri de indignație... Augustin este cu adevărat eretic. Precum dovedesc.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|