![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"9.Iar pentru unii care se credeau că sunt drepți și-i disprețuiau pe ceilalți, a spus parabola aceasta: 10.„Doi oameni s'au suit la templu să se roage; unul fariseu și celălalt vameș. 11.Fariseul, stând drept, așa se ruga în sine: Dumnezeule, mulțumescu-Ți că nu sunt ca ceilalți oameni, răpitori, nedrepți, adulteri, sau chiar ca acest vameș; 12.postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate câte câștig. 13.Iar vameșul, departe stând, nici ochii nu voia să și-i ridice spre cer, ci-și bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosului! 14.Vă spun Eu vouă: Acesta s'a coborât la casa sa mai îndreptățit a decât acela. Că tot cel ce se înalță pe sine va fi smerit, iar cel ce se smerește pe sine se va înălța“.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bine ar fi ca Romania (despre care spui ca este crestina) sa aiba atitudinea vamesului. Abia atunci ar fi o tara crestina. P.S. Conteaza asa mult ce sunt eu (fariseu sau vames)? Important este sa luam aminte la invataturile lui Hristos si ale Sfintilor Sai Apostoli (care se gasesc numai in Biblie) si sa ne debarasam de toate adaugirile aduse crestinismului apostolic de-a lungul a 2000 de ani. Last edited by vasilescu65; 09.03.2015 at 16:25:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tot ce spui poate fi folosit impotriva ta!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Crestini care nu cunosc invataturile lui Christos ... suna cam aiurea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Imi dau seama ca e greu sa fii independent intr-o lume de inregimentati, unii mai fanatici ca altii. Dar, merita! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Noroc ca se mai naste o data la 100 de ani cineva care sa gandeasca pentru acesti "micuti"!
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Barsaumas, eu am avut libertatea de a alege. Am fost ortodox si am ales sa merg dupa adevarul Scripturii. Am cunoscut mai multe confesiuni religioase si am ales-o pe cea care este cel mai aproape de Sfanta Scriptura. Tu, ce alegeri, in cunostinta de cauza ai facut? In ce consta libertatea ta? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai dincolo de moarte nu mai poti citi! Si ce te faci dincolo fara carte? Ca daca nu mai poti citi atunci chiar ca ramai singur, tovarase, si te vei intreba ce folos ai avut din citit? Care este scopul cititului?
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Ignoranta ta a facut sa confunzi cele doua.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tocmai procentul de 90% arata contrariul, tovarase Vasilescu! Munca voastra de lamurire nu prea da roade, tovarase! Si stii de ce? Pentru ca "lucrurile stau cu totul altfel cu locuitorii tarii noastre"! A noastre, tovarase Vasilescu, nu a voastre!
|
|