![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Fain anuntul MECS: cine vrea, poate sa faca religie si dupa 6 martie. Daca e asa, de ce s-a impus acel termen-limita? Intreb si eu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Era si normal.
Daca vine cineva la ora de religie si nu facuse cerere prealabila, ce o sa faca, o sa-l dea afara din clasa ca nu s-a incadrat in termen?
|
||||
|
||||
![]()
din cauza unui profesor de filozofie cu anumite frustrari
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca profesorul este autorul. Mai ales ca ideile lui sunt filozofice, nu prea au treaba cu legea si cu Constitutia. Remus Cernea nu e singurul politician care vrea sa scape de ora de religie. Monica Macovei este alta persoana si cu siguranta mai sunt.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Și ce dacă ar fi?
|
|||
|
|||
![]()
E la moda acum, sa nu mai vezi dracul, ci doar evrei, masoni, etc.
E mai usor sa construiesti lagare de concentare decat sa te lupti cu exponentii autentici ai raului.
|
|||
|
|||
![]()
S-a ocupat de fundamentarea acțiunii de "eliminare a religiei" (...:)) din școli încă din timpul când era ministru EDU. Practic, domnia sa este "creierul" mișcării, domnul Remus Cernea fiind doar actorul de pe scena vizibilă.
Tot doamna Macovei se află și pe lista parlamentarilor care au votat recent pentru "căsătoria" homosexualilor. Și când mă gândesc că era în drum spre Președenție.... |
|
||||
|
||||
![]()
Nimeni nu a luat prea in serios candidatura acestei greco-catolice de la mine din parohie, care vine la biserica in fiecare Duminica. Dar numai cand e campanie electorala. In rest, e nevazuta. Mai bine este sa votam cu ateisti declarati decat cu asemenea rugatoare pe la colturi, ca sa le vada lumea.
|
|||
|
|||
![]()
Demonstrat in anul 2000. :))
|
|