Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.03.2015, 13:47:02
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Serios? Unde? M-am uitat la profilul lui Daniel, și nu are poze cu mine acolo.

De ce minți și manipulezi și dezinformezi? Ește nerușinare să faci așa ceva.
In fine, sa trecem peste poze. Din cate imi aduc aminte, erau la profilul tau din comunitate.

Dar ia sa vedem ce spui tu despre tine in postarea asta: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=147

Citez:
Citat:
Sunt campion județean la șah, "Cupa Liceelor", puteam alege, o carieră în șah.
Am luat premiu special pentru interpretare, rol principal, locul 1, la "Festivalul Național de Artă Dramatică ATU", cu echipa de teatru a școlii, echipă care a luat locul 1, din 15,
Să mai vedem ce scrie la profilul tău, Igor_Paslusnik, la ocupatie:

"Din mila Domnului, masterand și dăruitor de comori (vânzător la un magazin bisericesc)"

Și acum hai să vedem ce scrie pe forumul teologie.net, la prezentarea membrilor, userul "muritor": http://forum.teologie.net/viewtopic....d366b6ba93a082

Citez:

"Mă numesc Botoș™ Remus-Emilian, sunt din Timișoara. Am 28 de ani, din 20 ianuarie 2015.
Cu mila lui Dumnezeu, prin rugăciunile Preacuratei Sale Maici, am terminat seminarul ortodox, ultima generație de 5 ani, în 2008, cu atestatul „Despre iubire în Noul Testament”, apoi Facultatea de Teologie Didactică, absolvită în 2011, cu licenâ›a „Învățătura despre diavol la părinții alexandrini, capadocieni ș™i antiohieni” ș™i apoi prin echivalare, am terminat Facultatea de Teologie Pastorală, în 2014, cu licența „Ereziile romano-catolice ș™i influenț›a lor asupra Ortodoxiei de astăzi”.

În prezent, anume anul 2014, cu mila Domnului, sunt masterand la Facultatea de Teologie, la Timiș™oara. Cu binecuvântarea Preasfinț›itului nostru ierarh, Paisie Lugojanul, lucrez la magazinul bisericesc „Daruri Sfinte”, al Patriarhiei Române, din incinta Iulius Mall, Timiș™oara. și cu binecuvântarea duhovnicului, m-am înregistrat pe forum, în nădejdea că pot fi cuiva de folos, pot ajuta sau pot să fiu învățat.
Sunt campion județ›ean la șah, ”Cupa Liceelor”, 2007, apoi Locul I, ca echipă, ș™i premiul special individual pentru rol principal, la Festivalul Naț›ional de Artă Dramatică ”ATU”, ediția județ›ului Timiș™, în seminar, de care cu mila lui Dumnezeu, pătimaș™e fiind, m-am lăsat. "

Vrei să susții în continuare că nu ești Botoș Remus Emilian, a.k.a. Daniel_ortodox ?! Păi e creștinește să ne minți pe toți în față ?

P.S. Nu te obosi să faci modificări la profil sau la postarea de pe celălalt forum, am făcut screenshoturi.

Last edited by GMihai; 13.03.2015 at 14:07:06.
Reply With Quote