![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
codul de activare, dupa care te duci la "Action Center" -ul ala din win7 si apoi dai sa-l reactivezi si cand iti cere cheia de activare, pui cheia care este scrisa pe stickerul ala de licenta de la Windows. Si mie la fel imi facea , cand imi reinstalam windowsul, chiar daca am licenta Retail.Re-introduc licenta de windows , il reactivez si apoi ma lasa in pace. Citat:
ba chiar poti sa-l folosesti si dupa aceea(insa teoretic n-ai mai avea suport pt update-uri).Chestie fain pt ca pe mine nu ma intereseaza update-urile lor.Niciodata nu m-au interesat.:D Last edited by oaie_cugetatoare; 16.03.2015 at 18:57:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, deci. Revin cu detalii.
Dupa neplacuta conversatie cu primul angajat Microsoft, am contactat alta persoana si am stat cu ea cel putin o ora. A dezinstalat update-ul cu pricina, dar nu a rezolvat problema. Apoi, a zis de virusi. A instalat si scanat de doua ori, dar nu a rezolvat problema. A spus ca mergem la level 2 si ca o sa primesc un telefon mai spre seara sa incercam din nou. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://support.microsoft.com/en-us/kb/2008385 |
|
|||
|
|||
![]()
E mai simplu de atat, in cel mai rau caz, reinstall.
|
|||
|
|||
![]()
-eu am un windows 7 "original",luat de pe torente,si de vreo 5 ani nu am avut nici o problema,totdeauna imi apare ca fiind genuine,pot face update-uri,pot sa folosesc gratis si antivirusul de la ei: microsoft security essentials
-daca vrei iti dau un iso,cu win 7 |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci formateaza si reinstaleaza sistemul de operare, dupa care incearca
sa-l reactivezi din nou. De asemeni va trebui sa stii ce fel de versiune de win7 ai: (Basic Edition/Home Edition/Ultimare Edition).Tipul de cheie de activare depinde si de versiunea de win7 folosita. Inainte de a formata parititia de sistem, salveaza-ti datele importante pe care le ai pe aceea partitie. Daca iti va merge activarea , atunci nu mai instala update-urile de Microsoft. Nici una din ele, niciodata. ![]() |
|