![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Muntii din trecut puteau f.bine sa fie mai scunzi decat muntii din prezent. Un munte de acum cateva mi se ani putea sa fie un deal din prezent.
Va mai aduceti aminte de inundatia din Romania, de acum cativa ani, care a acoperit toata Campia Romaniei? Tot sudul era sub apa. Raurile si fluviul nostru nu sunt cele mai mari ape din lume. Dar tunamiul care a distrus Japonia? Poftim, doua potoape locale. :P Daca ploua continuu, toate raurile a ies din matca, oceanele si marile au tunamiuri, apele subterane ies la suprafata, ar putea f.bine sa fie un potop global si sa distruga tot pamantul locuit de oameni. Sa nu ne imaginam ca oamenii din trecut erau 7,4 bilioane si raspanditi pe tot pamantul. * Biblia, care defapt nu e o carte, ci mai multe carti la un loc, nu este manual de stiinta, atals geografic, atals de zoologie sau mai stiu eu ce. Este istoria omenirii, istoria legaturii dintre om si Dumnezeu. Este cuvantul Lui Dumnezeu, desi nici asta nu e propriu zis, caci Cuvantul Lui Dumnezeu este Domnul nostru Iisus Hristos. Este adevarat tot ce scrie in Biblie, insa in acelasi timp e naiv sa credem ca Dumnezeu si inteligenta Lui se rezuma la Sf.Scriptura. |
|