![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
O campanie "Ortodoxia Tinerilor":
Cărți duhovnicești pentru copiii și tinerii din Republica Moldova http://ortodoxiatinerilor.ro/campani...i-copii-tineri |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, intr-adevar, cartile, inclusiv multe din cele duhovnicesti sunt scumpe si pentru multi neaccesibile (si ca bani si ca posibilitate de cumparare). Solutii: 1. Biblioteci online gratuite (dar ar trebui scanate si rezolvate probleme de copy-right. 2. Biblioteca bisericii (evtl. reduceri la cumparari de carte pentru biserici) Problema aceasta nu o au numai cei din Basarabia, ci toti romanii din diaspora. Costa mult expedierea ca sa comanzi din tara. Nu stiu, exista magazine cu alimente romanesti in diaspora acum. De ce n-ar exista si librarii? Si chiar si autorii de carte s-ar putea implica si face ceva sa ajunga lucrarile lor si in diaspora. Revin la pct. 2. In fond fiecare biserica ar trebui si ar putea sa aibe o biblioteca a ei. Mai ales cele din diaspora. Nu vreau sa sciu aici mai multe, dar noi ne straduim. E greu, dar "s-a nascut"! Va spun doar ca am vazut chipuri fericite, strangand cartea la piept.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 14.03.2015 at 12:55:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spune-mi ce cărti duhovnicesti ti-ai dori să ai din tară, si eu am să ti le trimit. Dacă poti dă-mi niste link-uri ca să le pot găsi mai repede. Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc Mireluta, esti o draguta. Anul asta ajung si eu in tara si am sa imi iau carti.
|
|||
|
|||
![]()
Daca ajuta, pot trimite carti in format pdf.
Last edited by bluelight; 16.03.2015 at 01:03:23. |
|
||||
|
||||
![]()
ce cărti aveti în format pdf ? puteti da niste titluri ? sunt fără probleme de copy-right?
|
|
|||
|
|||
![]()
@mirela.t
V-am lasat un mesaj privat. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]()
Cine are cartea aceasta si mi-o poate trimite si mie? Ofer recompensă.. :)
![]() Last edited by mirela.t; 13.06.2015 at 07:23:36. |
|