![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ups... Mihai, touche! En garde! :) 

Doamne ajută, că mai și tu pe-acasă, Aline. Slavă Domnului. Rugăciunile Preacuratei. Da, da, ecumenismul e boala aia, de care spui tu, Mihai. E "unsă" politic boala aia. Dar se luptă cu Dumnezeu. Deci știi ce șanse are: nule (pentru Împărăția Cerurilor) "Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește." - Matei 12, 30. 

Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire. 
			Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mai buna imi este dojana de la un bun crestin decat o lauda goala din partea ta.

Suprema intelepciune este a distinge binele de rau.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

În ce te privește, BOTOȘ REMUS EMILIAN, atâta vreme cât nu vei recunoaște că ai mințit, susținând că nu ești BOTOȘ REMUS EMILIAN, n-am ce altceva să vorbesc. Toată pseudo-teologhia ta nu valorează nimic în gura unui mincinos.

| 
| 
 |