![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Fallen, unele sunt si mai usor adaptabile la situatii diferite.
Patesc si eu ca dupa o saptamana crunta cu stat pest program la lucru sa ajung acasa si sambata efectiv sa nu mai am chef de nimic. Dar de obicei ma ridic la un moment dat, dau drumu la muzica si ma pun pe treaba si ma trezesc ca apartamentul incepe sa arate altfel, vasele nespalate se mputineaza si eu fac treaba dansand de multe ori. Am gasit acea metoda de a face ceva ce nu am chef care ma pune in miscare; in cazul meu curatenie,spalat etc. pe muzica. Alteori ies dimineata la o plimbare/alergare si cand ajung inapoi, deja m-as apuca de toate odata. Cauta ceva care sa iti dea energia accea care lipseste; inearca diferite modalitati si fa ca treaba ce trebuie facuta prin casa sa devina distractiva. Si, ia-ti macar cate 1-2 ore pentru tine in weekend, macar din cand in cand, ore in care sa iesi afara, la aer sau sa faci ceva pentru tine, ceva care te relaxeaza si pune-te sa dormi devreme seara; dimineata s-ar putea sa te trezesti mult mai odihnita si poate chiar sate trezesi mai devreme fara sa ai nevoie de ceas desteptator. Inventeaza retete cand nu ai de toate in casa si vrei sa economisesti niste bani; nu arunca mancarea; se pot "recicla" unele mancaruri. Make it fun. It is posible :D
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucate de Post | sadiye | Generalitati | 291 | 27.11.2016 00:34:56 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 22:06:08 |
* post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
post sau nu ? | andrei91 | Generalitati | 13 | 17.02.2009 19:07:46 |
|