Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2015, 19:48:37
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Sophia nu stiu daca te-a suparat mesajul meu sau nu...cand l-am scris am avut in minte ifosele femeilor moderne,intelectualele de astazi care teorizeaza tot si fac din orice fapt firesc un adevarat miracol personal.
Cand am scris,am avut in vedere femei contemporane pe care le cunosc si cu care am fost in relatii.

Femeile despre care vb sunt unele care s-au bucurat de viata,si-au planificat sarcinile cu parteneri multipli nedandu-se in laturi nici de la avorturi,insa cand au trecut de 35 de ani,brusc si-au reorientat optiunile ,au intrat in alerta procreearii si si-au luat niste barbati cinstiti,familisti-aia pe care nu dadeau nici 2 cepe degerate cand erau mai tinere si nebunatice!
Acum barbatii"plictisitori"sunt buni pt ele,la 35+de ani nu mai fac mofturi,in schimb se grabesc sa bifeze cu aceiasi infatuare tot ce mai poate realiza pana la menopauza.
Atitudinea lor este "le-am facut pe toate si mi-au iesit cum am vrut eu,sunt o zeita,iar copilul pe care il am acum este Dumnezeu(iertata-mi fie asocierea).

Iar acum posteaza cam de 10 ori/zi poze cu plodul(care nu iese cu nimic din comun) pe retelele de socializare sa vada toti cat sunt ele de obsedate de copil,de copii,de vocatia de mama,de maternitate,de familie,etc etc etc.
Mie sincer mi-ar fi jena in cercul meu de prieteni ...

Daca era asa cum vor sa para si erau obsedate de viata de familie si de vocatia de mama,se orientau sa se casatoreasca de tinere si aveau destul timp sa traiasca acest sentiment.Sau nu luau pastille.Sau nu faceau avorturi.
Stiu toti gresim...dar sa fii si pacatos, nesincer cu tine insuti si infatuat cu altii-este prea mult de suportat.

Culmea este ca cele pe care le cunosc casatorite de tinere fiind orientate spre viata de familie,au o viata fireasca ,echilibrata,naturala fara atatea reflectoare pe sarcina lor sau isterii generate de starea sarcinii cu "n" monitorizari pe la doctori( aceiasi doctori care le-au facut intreruperi de sarcina pe vremea cand nu-si descoperiresera vocatia asta de "super-mama").

Natura omului decazut care le poate pe toate,la face pe toate,asa cum isi planifica si la timpul dorit de el,nerecunoscand interventia Divina.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 28.03.2015 at 19:53:52.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Femeile sunt prea proaste pentru BOR sau ce ? cocacoc Generalitati 524 25.01.2011 10:30:59
Rugaciunile femeii insarcinate George.m Rugaciuni 0 19.12.2010 20:28:52
Rugăciunile femeii însărcinate fantana Rugaciuni 1 16.10.2009 17:05:43
postul pentru copii MarinaAlca Generalitati 17 19.08.2009 12:31:55