![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
E doar rau de sarcină, dar un rau continuu: Stare de greata permanentă evident însoÈită de varsaturi, ameteli, lipsa de vlagă si un tremur de parca vrea sa- mi iasa sufletul. In afara de mirosul de lamaie nu prea este altul care sa nu ma deranjeze. Si mirosul apei ( de la robinet) îmi întoarce stomacul. Mă simt la capătul puterilor.
![]()
Last edited by maniucu; 29.03.2015 at 21:46:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi se pare a fi doar "rau de sarcina".
Sa nu fie o problema mai serioasa, poate in cazuri de genul asta ar trebui totusi sa vedeti un medic si chiar repede. De cate zile dureaza asta? Banuiesc ca nici n-ai mai mancat tot de atata timp...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De mâncat mănânc in fiecare zi cate ceva doar ca nu prea rămâne în stomac mult timp. Astăzi nu am putut manca nimic, mă deranja si.mirosul de pâine prăjită cu care m-am împăcat foarte bine ultima perioada. Acum cred ca sunt si putin deshidratata pt ca nici apa nu o tolerez...in timpul noptii mai beau câteva guri desi starea de greata este prezentă și atunci, dar parca tolerez mai usor lichidele.
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cum poti sta asa si totusi sa fii linistita..
Asa a fost si la sarcina precedenta? Ai incercat sa vezi un doctor in perioada asta? Hidratoarea e FOARTE importanta. Daca nu reusesti sa bei apa suficienta, trebuie macar o perfuzie.
|
||||
|
||||
![]()
Fiecare om trebuie sa bea apa zilnic. 8 pahare de apa, nu altceva, pe zi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Femeile sunt prea proaste pentru BOR sau ce ? | cocacoc | Generalitati | 524 | 25.01.2011 10:30:59 |
Rugaciunile femeii insarcinate | George.m | Rugaciuni | 0 | 19.12.2010 20:28:52 |
Rugăciunile femeii însărcinate | fantana | Rugaciuni | 1 | 16.10.2009 17:05:43 |
postul pentru copii | MarinaAlca | Generalitati | 17 | 19.08.2009 12:31:55 |
|