![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mă bucur că ati ajuns la Înviere si mai ales ca ati putut participa până la sfârÈit. Nu veti rămâne fără răsplata pentru tot efortul depus. Si pe mine m-a ajutat Domnul Èi din Vinerea Mare am simtit o ameliorare a stărilor de rau. Nu am scăpat de greturi si varsaturi, dar nu mai sunt legumă. Vineri seara am luat fetita cu mine si am plecat la denia Prohodului. Mă rugam la Dumnezeu sa nu mi se facă rău Èi să ne întoarcem cu bine acasa. Încă ameteam., dar îmi sporisera puterile. Nu mi s- a facut rau. Am ajuns la biserica si am plâns in hohote pentru bucuria ce am simtit- o mai ales ca nu mai fusesem la nicio slujba de la începutul lunii martie. Sâmbătă mi-a fost putin mai bine decat vineri, si am ajuns si la slujba Învierii. Fetita a fost foarte cuminte. A stat treaza până la 1, iar apoi a dormit liniÈtită până spre sfârÈitul slujbei. Mi- am dorit din toata inima sa nu trebuiască să stau in pat de Înviere si mi-a ascultat Dumnezeu rugăciunile. Slava Lui Dumnezeu pentru toate cele pe care le îngăduie sau le rânduieÈte pentru noi!
Last edited by maniucu; 14.04.2015 at 12:00:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat a inviat!
Ma bucur pt dvs ca ati reusit si ca va e mai bine! Eu din pacate m-am simtit foarte epuizata zilele care-au urmat, desi am stat pe scaun la slujba, m-am trezit dimineata cu picioarele amortite de parca fusesem la dans toata noaptea; acum nu stiu daca oboseala e de la noaptea pierduta sau de la efortul facut toate zilele astea...azi parca nu ma mai resimt chiar asa rau, dar e abia ora 3 si mai am de stat pana la 7, si parca deja ma doare burta cand ma ridic in picioare...inainte imi era greu abia pe la 4-5 ... Deocamdata e cam dificil de redus programul, n-am pe cine sa chem sa ma schimbe la ora 4 sau 5, apoi ar iesi mai mare bulibaseala, e si aglomeratie pe drum la orele alea...oricum de la 5 chiar nu prea mai e treaba, se linisteste, abia ma odihnesc...medical s-a plans sefa ca n-are bani sa imi plateasca si mie, si celui care-mi tine locul....dcat abia cand oi intra in prenatal, la 1 iulie, cand n-o mai avea ce face.... Acasa cum va descurcati cu treburile, cu fetita cea " mare", va ajuta ceilalti? Pe mine sincer ma cam deranjeaza ca a trebuit sa ne ajute soacra-mea la mutat, si a carat chestii pe care eu nu le-as fi ridicat niciodata pt ca tin prea mult la coloana mea...inteleg sa iti ajuti copiii si sate sacrifici pt ei, dar cred ca e mai intelept sa te gandesti ca daca iti rupi coloana vei ajunge in final o povara tot pt ei ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nasul raspunde pentru mantuirea sufletului copilului botezat? mi se pare cam grea povara cand parintii nu au nici o treaba cu credinta.
Cand parintii nu se ocupa de educatia crestina a copilui ce trebuie sa faca nasul? nu se poate implica in politica familiei. In afara de rugaciune, poate doar spera ca ceea ce invatata copilul la ora de religie va inmuguri. Ce parere aveti? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nasii de botez | Liliana Feraru | Intrebari utilizatori | 9 | 05.04.2011 10:19:28 |
nasii de botez | danydelya | Generalitati | 4 | 01.04.2011 23:50:33 |
Ce inseamna de fapt botez si feluri de botez | sophia | Botezul | 8 | 30.01.2010 10:02:22 |
Nasii | catalinabalhui | Nunta | 3 | 16.03.2009 15:48:57 |
Nasii de cununie | allexxa | Nunta | 10 | 30.03.2008 22:22:00 |
|