![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tu daca ai fi in Sinod cred ca ai lua decizia sa vina cu avionul. Intre lumina aprinsa acolo si cea adusa in tara este o continiuitate, ea nu se stinge. Este aceiasi . Si se raspandeste astfel in multe colturi ale tari . Tara 'arde' ! Sa stii ca cei care cred se bucura mult ca este adusa cu avionul , aceasta scurta clipa de bucurie merita tot efortul . Pentru ca toti acestia cred ca originea sfanta a luminii intareste traditia aprinderii lumanarilor la momentul invierii ,care exista probabil din vechime Daca ,crezi,atunci tot efortul acesta are sens Daca nu crezi, atunci ai dreptate in ideile tale ,e o cheltuiala inutila,caci se aduce o flacara de bricheta. Daca ai intelege pe cei care cred, ai crede si tu ! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|