![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. .................................................. .................................................. ..........
Last edited by Barsaumas; 19.04.2015 at 23:16:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu știu cum de nu vă doare mintea.
De fapt știu, da' o țin pentru mine.
|
|||
|
|||
![]()
Egoistule!
|
|
|||
|
|||
![]()
Barsa, ma asteptam sa dai dovada de mai multa minte.
Daca in dreptul unei cretinatati enorme tu spui "excelenta postare", intelectual probabil nu esti f. departe de "calitatea" postarii. Te-a lovit si pe matalutza amnezia ca pe "teologul'" de mai sus, care n-a suflat un cuvintel despre faptul ca Adam si Eva au ignorat o porunca expresa a lui Dumnezeu si au ascultat de vocea sarpelui in loc sa asculte de Dumnezeu iar moartea a fost o consecinta directa a acestei neascultri, vizavi de care au fost preveniti expres atunci cand au fost pusi sa faca acea alegere? Daca cineva poate sa te duca de nas cu o prostie atat de evidenta, cred ca restul alegerilor tale nici macar nu mai merita puse in discutie.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 19.04.2015 at 15:17:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Utila postare pentru a cunoaste mai bine conceptiile evreiesti.
Cunoscandu le pe acestea ,cu atat mai mare apare contrastul cu conceptiile crestine. Si intelegem mai bine ce a adus nou crestinismul . Daca mai ai astfel de conceptii ale evreilor te rog sa le spui. Ei cred intr-un fel ,logic si uman ,noi credem in alt fel ,revelat si dumnezeiesc . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o postare descriptiva, care vorbeste despre viziunea iudaismului asupra unei chestiuni. Nu-i nevoie de agresivitate, caci nu pare ca userul vrea sa faca vreo convertire. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce te face sa crei ca este chiar "viziunea iudaismului"?
|
|||
|
|||
![]()
Corectez: una din viziuni.
Niciodata n-o sa fie o singura viziune (din pacate... sau fericire). Dar vad ca userul a devenit si el un pic agresiv, deci... here we go again. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce te face sa crezi ca nu e pura inventie pusa in seama iudaismului?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acestea fiind spune, ma duc sa intru in detalii in ale iudaismului. |
|