Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2015, 23:16:33
slade123 slade123 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.04.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Așa e, ai dreptate frățior slade123, ești pe drumul cel bun, mă bucur mult pentru tine.

Iartă celor ce îți greșesc, nu îi băga în seamă, sunt oameni și ei, ispitiți, iubește cât mai mult poți.

Caută iubirea, înmulțește-o, căci Iubirea e Împărăția Cerurilor, trăită prima dată înăuntrul nostru și apoi moștenită, nu prin glume, sau batjocoriri, ci prin îndurarea suferințelor, biruința asupra răului, dorirea mântuirii.

Să știi că e greu să fi creștin. Cu cât vrei să mai creștin, cu atât ești considerat de oameni, mai nebun. Vor ajunge timpurile, că vom fi omorâți pentru că suntem diferiți de "normalitate".

Să nu te temi. Niciodată. De nimeni și de nimic. Să iubești pe Hristos și pe oameni, orice ar fi, să te temi doar a supăra pe Dumnezeu.

Să ne vedem în Rai, frățior al meu drag, când ne va fi timpul. După bătrânețe :) Cât mai multe biruințe în furtunile vieții îți doresc, copil iubit.

Iartă-mă.

Dumnezeu să te întărească.
Maica Domnului să te ocrotească.
Ma bucur sa vad oameni devotati intrutotul lui DUmnezeu caci rar sunt acestia in zilele noastre, cat despre iertarea aproapelui,eu cel putin nu o pot face pentru ca ei nu ma supara decat foarte rar si atunci pentru intervale scurte de timp,eu ii inteleg, fiindca multi nu stiu calea,ceea ce chiar ma supara sunt cei care o cunosc insa nu o urmeaza din nerozie ori din nepasare(chiestia asta chiar ma supara).Ai dreptate,aproape toti colegi mei ma considera ciudat pentru ca cred si tin post,fac metanii etc...lor nu li se pare un lucru normal din pacate...am si cativa colegi care cred dar superficial,adica doar cu gura,fapte mai rar sau deloc,eu le-am zis insa nu o iau in serios...eu ii inteleg caci nici eu nu am luat in serios pana nu am fost revelat si cu toate astea si dupaia am gresit...(sunt prost) insa eu spre deosebire de ei mereu incerc sa schimb lucrurile rele(ca nu reusesc mereu e alta treaba...) isa eu incerc...de ar incerca si ei ar fi bine insa mno...! Iubirea am cautato,si am gasito in Divinitate,daca am raspandit aceasta iubire? ei bine as fi raspandito dar nu am avut cu cine ,foarte rar primeam un feedback din partea cuiva si acela fiind slabut,eu sunt bun cu toti,ii ajut mereu cu ce pot,si cand cineva imi cere ceva pun problema lui pe primul loc,insa cand e vorba sa mi se intoarca binele nu primesc niciodata sau foarte rar...insa nu ma supar si asta nu ma opreste din a face bine.
Te salut si eu si sper sa ne vedem in rai intrun numar cat mai mare cu putinta,insa pentru asta trebuie sa stam de veche :)
Reply With Quote