![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei lasati,nu este cazul sa exagerati acum! Acum ziceti ca s-a difuzat Backstreets Boys,acum ca Lambada... Eu nu sunt de acord cu dvs,Radio Trinitas este un radio crestin,eu il ascult de multa vreme in afara tarii si nu s-a intamplat o singura data sa ascult Lambada sau alte muzici deocheate si vulgare. Ba din contra se difuzeaza Chopin,Beethoven sau muzica corala religioasa. De asemeni se mai difuzeaza si muzica populara traditioanala romaneasca dar nu prea mult deoarece spatiul de emisie este plin mai mult cu acatistele sfintilor ,slujbe si emisiuni tematice http://www.radiotrinitas.ro/program/ Uite v-am atasat eu programul sa vedeti negru pe alb ca nu muzica primeaza la radio Trinitas ci informatii si activitati cu tematica crestine. Inteleg ca acest post nu este pt:cei sanatosi care pot merge pe picioare la biserica -pt cei care au 4-5 biserici la 10 minute de locul unde locuiesc -pt cei care locuiesc in Romania ... Dar este de mare folos celor care din diverse motive nu se pot deplasa la biserica,care locuiesc in localitati fara biserici cat si pt cei plecati din tara.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
radio trinitas | carmenserghi | Generalitati | 4 | 02.08.2010 13:51:15 |
Radio TRINITAS implineste 12 ani de activitate ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 17.04.2010 13:02:26 |
Radio religios | Firuflorin82 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 30 | 01.01.2008 20:32:20 |
radio | tigruta25 | Generalitati | 1 | 28.09.2006 17:06:54 |
|