![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Evoluția nu le-ar fi trecut niciodată prin gând unor oameni care cred în Dumnezeul la care se închină creștinii ortodocși.
Ieromonah Serafim Rose |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur!
Spune asta si bombelor nucleare care au venit prin evolutie ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Stii sigur? 100% sigur? Ai cum sa stii asa ceva?
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Alea au venit din fizica nucleara. Ce legatura au? |
|
|||
|
|||
![]()
Asa ii putem spune si noi lui abaaa...
Crede in povesti cu maimute pentru ca nu a cercetat crestinismul. Sau nu a cercetat povestile cu maimute ci ea de bun orice aude de la oameni pe care-i considera a fi mai destepti decat el. Daca tu nu accepti ideea ca nu a existat evolutie nu inseamna ca nimeni nu ar trebui s-o faca. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tocmai de acea există cu adevărat Dumnezeu și evoluționismul e o manevră ateistă de slăbire a credinței sau desființarea ei. De aceea, Dumnezeu existând cu adevărat, rămâne ca fiecare să aleagă care și Cine este Acel Dumnezeu Adevărat: budha, krisna, mahomed cu allah, sau Dumnezeu Sfânta Treime, Savaot Iubire. Iar după ce am ales, să ne adâncim în cunoaștere, cercetare, trăire, acceptare, păstrare, înmulțire, limpezire, înâlțare, smerire, iubire, virtuți, spre mântuire. Amin. Să nu ne depărtăm totuși prea mult de teologiile eretice, să le cunoaștem să ne știm feri de ele.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
@Bogdan
Multumesc de feed-back. Revin cat de curand si eu cu unul, doar ca e ceva mai multicel si mai subtil de zis, iar pt. asta tre' sa-mi fac timp sa-mi sintetizez un pic ideile. @Mihai si Barsaumas Sper ca n-a apus soarele peste supararea voastra si ca v-ati impacat pe privat. Si cu altii pe care i-ati sau v-au suparat. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nici de asta nu poti fi sigur(a).
Poti prinde Parusia ![]()