![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
TREBUIE SA LUAM ATITUDINE, E TARA NOASTRA!!!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa le facem : https://www.youtube.com/watch?v=G6sU31sqcio la minutul 2:40
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
si dem altceva.Apoi din "intamplare" toata chestia asta poate genera in bataie sau mai rau. care este scopul unui protest ? |
|
|
||||
|
||||
|
Crestinii nu schimba lumea prin bataie,proteste si injuraturi;modelul nostru este Iisus Hristos.
Noi schimbam lumea prin modelul propriu.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nicaieri nu am zis ca trebuie sa ne luam la bataie sau sa ne injuram, ci am zis sa protestam. Eu nu cred ca a protesa este un pacat. Ci ignoranta este un pacat !
Last edited by bluester; 02.05.2015 at 09:39:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Asa este! Daca si Stefan ar fi incercat sa-i induplece pe otomani "prin modelul propriu" azi erai a nu stiu cata nevasta prin nu stiu ce harem.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|
|||
|
|||
|
Mai, oaie, tu stii ce e un fatalau?
|
|
|||
|
|||
|
ehm, unul care isi ia o bata/glonte in cap pt buzunarele altora,
habar n-avand ca face parte din masa de manevra? Pe romaneste i se spune naiv?! Citat:
mailul tau va fi luat in seama, altfel nu. Citat:
Last edited by oaie_cugetatoare; 02.05.2015 at 05:57:38. |
|
|