![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe mine toata treaba asta cu pacatele generatiilor x inaintea mea ma sperie, pentru ca ma gandesc la copiii mei, respectiv la nepotii mei;
Nu pot sa ma gandesc cum am putea suferi noi (eu si copiii si nepotii mei) pentru faptul ca eu am fost abandonata cand eram mica de exemplu. Adica, ce vina au copiii si nepotii mei pentru un pacat facut de cineva de dinainte cu 2, respectiv 3 generatii inaintea lor? Eu nu a de unde sa stiu daca persoana respctiva s-a cait; habar nu am; avea 16 ani cand m-a nascut si abandonat; n-am de unde sa stiu daca ea a vrut sa ma abandoneze sau a fost fortata sa o faca; am multe necunocute in ecuatia asta, necunoscute care ma terifiaza cand vine vorba de consecintele asupra generatiilor viitoare. Plus multimea de pacate comise de mine... Incepe sa-mi fie frica sa fac copii cand vad si aud ca asa merg pedepsele de la Dumnezeu. Ce vina am eu pe ca m-am nascut, dar mai ales, ce vina pot avea copiii, respectiv nepotii mei pentru asta?! De ce xista posibilitatea ca ei sa sufere consecintele pacatului facut de altcineva?! Asa, acum mi-am exprimat si teama, de unde a rasarit postrea anterioara si frica si neincrederea si dezamagirea si frustrarea...
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|